2777
2789

اول از همه صبحتون بخیر باشه💕🌱

دوستان واقعا اکه شوهر آدم اومد زدش دقیقا چیکار کنه

قطعا که زن نمیتونه مرد رو بزنه

فقط بدتر میشه، بالاخره زورش که نمیرسه اکه اونم وحشی باشه بدتر میزنه

اصلا قانونی هست دفاع کنه از اینجور زنا؟

یه چیزایی از ازدواج دیدم توی نی نی سایت گفتن واقعا نظرم کلا به ازدواج عوض شده

خدا کمک اینجور خانما کنه نجات پیدا کنن

۲ تا تاپیک پربازدید نی نی سایت الان راجب کتکه اونم وحشتناک 

دسته جاروبرقی 😑

سرش داغون شده 

بخدا ماهم شوهر داریم اصلا اینجور نیس 

معلوم نیس اینا شوهراشونو از کدوم جنگل پیدا کردن

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخدا ماهم شوهر داریم اصلا اینجور نیس معلوم نیس اینا شوهراشونو از کدوم جنگل پیدا کردن

منم اطرافم ندیدم 

حالا دعوا داشتن ولی نه اینطوری همو کتک بزنن

این حجم از وحشی بودن واقعا خیلی ترسناکه

بیچاره زندگی های این زنا

منم اطرافم ندیدم حالا دعوا داشتن ولی نه اینطوری همو کتک بزنناین حجم از وحشی بودن واقعا خیلی ترسناکهب ...

این زن ها معمولا روحیه خیلیی ضعیفی دارن و بدتر از اون خانواده پشتشون نیس ک دلگرم باشن اگر مرد دست بلند کرد روشون میرن خونه پدر اون مرد بی شرف هم از این شرایط سواستفاده میکنه 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

چرا یهو بعد پربازدیدی کتک قبلی همه شروع کردن تاپیک کتک زدن؟

اینا نصفش فیلمه

اولا درست انتخاب کن

دوما توی این موقعیت اگر قرار گرفتی سریع برو پزشکی قانونی شکایت تنظیم کن و واقعا از حیوونی که میزنتت جدا شو

سوما مجبور نیستی با همچین فردی بمونی پس طلاق

ما اگر گناه کنیم و بیایم یه وقتی زبونم لال از خوبی شوهرمون بگیم صد نفر میریزن سرمون که نگو شاید اینجا مجرد باشه دلش بسوزه اهش دامنتو بگیره

بعد میگردن تو تاپیکات و غیره میگن چیشد تو که شوهرت خیلی دوستت داشت پس چرا فلان اتفاق واست افتاد

ولی هی میان از کتک و خشونت میگن طوری نیست

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین من روزی که زندگیم خوبه با شوهرم خوش هستم نمیام تاپیک بزنم از شوهرم تعریف کنم اما مثلا روی با شوهرم دعوا کنم اختلاف پیدا کنم میام تاپیک میزنم برای همین بیشتر تاپیکها در مورد دعوا و کتک و خیانت هست 

خودت ببین تو اطرافیانت زندگی ها چطوره ؟

از کجا بفهمیم کی خوبهتنها چیزی که به ذهنم میرسه تست روانشناسی قبل ازدواجه

قبل ازدواج خوب بشناسش مهم تر از خودش رفتار پدرومادرش رو ببین بچه ها رفتار والدینشون رو تقلید میکنن

این زن ها معمولا روحیه خیلیی ضعیفی دارن و بدتر از اون خانواده پشتشون نیس ک دلگرم باشن اگر مرد دست بل ...

تصور اینکه اینقدر بی پناه باشی واقعا ترسناکه

فقط خدا کمکشون کنه