2777
2789
همین تاپیک و پارسال یکی زده بودا

فک میکنی فقط یه نفر تو ایران این مشکل واسش پیش میاد؟ 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اللهم عجل لولیک فرج یا الله 

لطفاً واسم صلوات بفرستید دعا کنید حاجت روا بشم دلم آرامش بگیره

خیلی محتاجم به دعا هاتون ممنونم از شما عزیزان ❤️

انشالله خداوند متعال حاجت رواتون کنه🙏🥺❤️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایده‌ی این تاپیک رو ۲ سال پیش اینجا دیدم،. یکی دقیقا همین تاپیکو زده بود

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

عزیزم ناراحت نشیا آما انگار خودت تمایلت به بدبختیه. اول که فرار کردی بعد حامله شدی با اینکه شوهرت کتکت زده و دونی رو سقط کرده باز سومی رو حامله شدی😑 با اینهمه تحقیر و کتک جدا نشدی که حداقل بری زیر پوشش بهزیستی و با هنر خودت کسب درآمد کنی. نشستی هی کتک خوردی هی حامله شدی. خب از کی داری گله می‌کنی این وسط ؟! میگی خونوادم حمایت نمی‌کنند خب اونا که حق دارن ولی زنهای زیادی بدون حمایت خونواده مستقل شدن و به اوج رسیدن. آخه با نشستن و ناله کردن وضعیت کی تغییر کرده؟!

عزیزم خدا صبرت بده خیلی ناراحت شدم بابت شرایطی که تحمل میکنی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

نمیدونم چی بگم فعلا برو خونه مادری قوم و خویشی بعدش  نمیتونی بری سرکار؟ بعد یه خونه واسه خودت اجاره کن یه اتاقم بسه مهم اینه بی منت باشه 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مثل خار گلی در پسِ هر باد نگهبان توام 🤱🏻🤭تیکر کنکور شاید شد اینبار🌱

عزیزم اگه پستام بخونی گفتم من آرایشگری تزریقات و یه کم خیاطی بلدم نذاشت برم سرکار بذاره برگ نظافت بخ ...

مامان بابات چیزیشون نمیشه نهایت ی چند روزی غصه میخورم بعدشم کنار میان بهتر از اینه که دپ تا بچه مریض روانی  تحویل جامعه بدی خودتم  داغون بشی فردا پس فردا  دچار مریضی بدی باشه بخاطر عفونت یا اعصاب

پسر مو چکارکنم میترسم تو این جامعه راه بدکشیده بشه

کشیده نمیشه حواس خودت هست بهش بعد یکی دو سال بعد خونه میگیری و پسرت هم میاد موقت دور هستید اونم فقط برا خواب و الا ژول روز همو می‌بینید مطمین باش اونم ببینه جاتون امنه انگیزه میگیره 

الان خدا نکرده بازم با پدرش دعپاش میشه خدا می‌دونه وی میشه یا این اونو میکشه یا اون اینو 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

چند سالته؟چرا میگه برو 

خدایا چرا این مردها به خودشون اجازه میدن بگن برو 

مگه شریک زندگیش نیستی چرا باید ول کنی بری؟؟؟

الان نصف اون زندگی مال تو هست 

همینقدر که اون حق داره تو هم داری