2777
2789
کاشکی تو ساختمون من بودی میاوردمت پیش خودم💔

فدای قلب مهربونت گلم🙏

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بمیرم برای دلت ما زن ها هر کدوم زندگی سخت خودمونو داریم ولی یکی مثل شما بیشتر تاپیکاتو خوندم چقدر ق ...

خدا نکنه عزیزم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

مشکل از ضعیف بودنه ما خانوماس

باید زود زنگ میزدی پلیس۱۱۰ میومد صورت جلسه میکرد که با این شرایط شما رو انداخته بیرون شنبه 

صبح دادگاه برای نفقه و مهریه اقدام کن بذار زور بهش وارد بشه میاد کف پاتم ماچ میکنه مرتیکه قلدر

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

سلام اسی

کانال آموزش خیاطی بصورت کاملا  رایگان

هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان

همراه با گروه رفع اشکال خیاطی

با کلی ایده و ترفند و نکته

تا خیاطها و علاقمندان به خیاطی و هنر بتونن استفاده کنن

لینگ کانال امضامه

لینگ باز نشد درخواست دوستی بدین اونجا لینگ بفرستم

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

منم دیشب نیم ساعت تو سرما توحیاط با لباس راحتی موندم و از سرما تمام بدنم میلرزید و تندتند اشک میریختم از ازدواج باشوهرم پشیمونم . هزاران باربهش گفتم و این زندگیو مجبوریم ادامه بدیم.

اللهمَّ العن اولَ ظالم ظلمَ حقَّ محمد و ال محمد و اخِرَ تابِع له علی ذالکَاللهمَّ العنِ العصابةَ التی جاهدتِ الُحسین وَشایعتْ و بایِعتْ و تابِعتْ علی قِتلاللهمَّ العنهم جمیعاًالسلام علیکَ یا ابا عَبداللهِ وَ علی الاَرواح الَّتی حَلت بفنآئِکَ علیکَ مِنیسلامُ الله ابداً ما بَقیتُ وَ بقیَ اللیلُ وَ النهارَوَ لاجعلهُ اللهُ اخرَ العهدِمنی لزیارتکم السلامُ علی الحسین  علی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین

الان چیشدی عزیزم رفتی داخل؟

آره عزیزم تاپیک برای چندروزپیشه

مشکل از ضعیف بودنه ما خانوماسباید زود زنگ میزدی پلیس۱۱۰ میومد صورت جلسه میکرد که با این شرایط شما رو ...

مهریه خاصی ندارم عزیزم

داشته باشم هم چیزی نداره

منم دیشب نیم ساعت تو سرما توحیاط با لباس راحتی موندم و از سرما تمام بدنم میلرزید و تندتند اشک میریخت ...

😔