2777
2789
بعضی وقتا از مرد بودنم شرمم میشه بخدا خجالت می کشم بگم مرد هستم بی معرفت بی غیرت

با عرض معذرت وبلانسبت ولی از هرچی مرده حالم به هم میخوره

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما ميگي جايي ندارم برم.

كاري نداري..

پس بايد دنبال راه حل باشي

دل داري دادن ما و قربونت برم

فدات شم دردي ا. شما دوا نميكنه.

خونه مردم كار نظافت كن

برو ارايشكاه نظاقت كت

يا وردست وايسا پول دستت بياد  اين مرد رو از خونه بندازيد بيرون.

💕

شما ميگي جايي ندارم برم.كاري نداري..پس بايد دنبال راه حل باشيدل داري دادن ما و قربونت برمفدات شم درد ...

عزیزم اگه پستام بخونی گفتم من آرایشگری تزریقات و یه کم خیاطی بلدم نذاشت برم سرکار 

بذاره برگ نظافت بخدا مچ دستام نیازبه عمل دارن دبسک دارم بااین حال وقتی خونه نبست صحبت کردم ماهی 300میکیرم پله خای ساختمون خودمونوپاک میکنم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

كلي خانم توي شرايط بدتر شما

جدا شدن و بچه هاشون به دندون كشيدن

و دكت. مهندس تحويل جامعه دادن

من خودم از جايي سبزي خورشتي

ميخرم

همشون خانم جدا شده يا شوهر مرده

بي سرپرست هستن

ك دست گذاشتن روي زانوي خودشون..

خيلي تاپيك داريد

پس معلومه وقتتون اراده 

باور كنيد بايد همت كنيد

جاي توي خونه موندن تلاش كنيد

توي خونه حهي كار كنيد

💕

عزیزم اگر بچه هات تامین نیستن و اذیت میشن بزار ببرن شون بهزیستی تا بتونی زندگیت رو درست کنی بری دنبا ...

نه عزیزم تامین نمی شن 😔ولی من دخترم آنقدر استرس ودعوادیده بدون من خوابش نمیبره😭نمیتونم بدون بچه هام میمیرم

كلي خانم توي شرايط بدتر شماجدا شدن و بچه هاشون به دندون كشيدنو دكت. مهندس تحويل جامعه دادنمن خودم از ...

آره عزیزم بیکارم وبیعار

وقتی نمی زاره برم تنهایی بیرون من همه کاربلدبودم آرایشگری تزریقات گلسازی خیاطی گذاشت برم سرکار

آره عزیزم بیکارم وبیعاروقتی نمی زاره برم تنهایی بیرون من همه کاربلدبودم آرایشگری تزریقات گلسازی خیاط ...

سلام عزیزم کار آنلاین چی

مثلا همون گلسازی و کارهای هنری رو انجام بدی و آنلاین بفروشی

یواشکی