2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعد میگن خانما قناعت کنن مهریه بالا نزنن خونه ب اسم خودشون نباشه آخر اینجوری میشه ها

چه ربطی داره به اینا ...من موافق قناعت نیستم ولی موافق مهریه هم نیستم و ربطی به موضوعی که شما گفتی هم نداره ..مردی که بد باشه مهذیه هم بلده بپیچونه خونه رو بلده از چنگ در بیاره 

انتخاب درست کنید این مشکلات پیش نمیاد و ربطی به پول و مال و منال نداره

چی بگم والا😔برو مهرتو بذار اجرا دو بار براش احضاریه میاد دفعه سوم میان میبرنش راحت میشی از دستش،خودت خانمی با پسرت دوتایی کار کنین چن وقت خورد خوراکو در بیارین اون عوضی هم آدم شد آزادش کن ولی مهرتو نبخش

🖤
وقتی شوهر زنشو بیرون کنه از خونه باید زنگ بزنی تا بیان صورت جلسه کنن تازه ب همسایه ها باید بگی ب عنو ...

خب صورتجلسه بکنن ... اون آقا کاری غیر قانونی انجام نداده که پاش گیر باشه فکر کنم شما قانون رو نمیدونید توی ایران حق طلاق با آقاست هر لحظه میتونه بگه این زنو دیگه نمیخام و از خونه بیرون کنه

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

خب صورتجلسه بکنن ... اون آقا کاری غیر قانونی انجام نداده که پاش گیر باشه فکر کنم شما قانون رو نمیدون ...

چ راحت حرف میزنی پس مسئولیت چی اسیبی برسه ب اون زن چی

دختری با روح بنفش💜 

چ راحت حرف میزنی پس مسئولیت چی اسیبی برسه ب اون زن چی

من دارم قانون رو میگم تو گفتی زنگ بزنه پلیس من واقعیت رو گفتم پلیس نمیاد بیاد هم چیزی نمینویسه چون اون آقا کاری غیرقانونی نکرده ... حالا شما هی بگو من راحت حرف میزنم یا ناراحت ! مگه فرقی داره راحتی و ناراحتی من ؟ من دقیقا اونجا نیستم ببینم جریان چیه پس نمیتونم قضاوت کنم فقط قانون و پلیس رو گفتم که میگی زنگ بزنه پلیس ! پلیس هیچ اقدامی نمیکنه بکنه هم هیچ تاثیری نداره چون طرف کار غیرقانونی نکرده

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود