الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
هنوز صدای شپ شپ کمربن تو گوشمه. تایم گرفتم ده دقیقه با کمربند کتک زد زنه رو به بچش گفت کمربند از حیا ...
😭😭😭
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
بابا زیاد سر به سرش نذار دیگه چرا اصلا باهاش حرف میزنی اصلا باهاش صحبت نکن
حرف نزنم وحشی تر میشه
کمکم میزنه بعد به زورازم رابطه میخواد😢
استاتر جان بازم ۱۲۳بزنگ دو سال پیش فرق داشت الآن حرف بزن خدا بزرگه کمک میکنن براشون مهمه چند نفر دیدم زنگ زدن راضی بودن قربونت برم امتحان کن فقط خودت و دخترت رو بگو پسرت هم آزاده بزرگه میبینیش بزار سرش گرم کار باشه فعلا
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
استاتر جان بازم ۱۲۳بزنگ دو سال پیش فرق داشت الآن حرف بزن خدا بزرگه کمک میکنن براشون مهمه چند نفر دید ...
پسر مو چکارکنم میترسم تو این جامعه راه بدکشیده بشه
خدالعنتش کنه که دست بزن دارهچجوری بعدش باهاش رابطه داری؟😞کدوم شهری؟
تهرانم عزیزم
به زور کتک😢
بمیرم برای دلت ما زن ها هر کدوم زندگی سخت خودمونو داریم ولی یکی مثل شما بیشتر تاپیکاتو خوندم چقدر قلبت اذیت شده یا این مرد از خدا میخوام که سر به راه بشه یا یه پولی به شما برسه از دستش راحت بشید
خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍