2777
2789
اینم به وحشی ازاون وحشی تره بخداانقدرزده تو سرم روزی20تافرص میخورم

بابا زیاد سر به سرش نذار دیگه چرا اصلا باهاش حرف میزنی اصلا باهاش صحبت نکن

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز صدای شپ شپ کمربن تو گوشمه. تایم گرفتم ده دقیقه با کمربند کتک زد زنه رو به بچش گفت کمربند از حیا ...

😭😭😭

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
پدرسگ عوضی مادربزرگ خود من کم از این نبوده اگ بدونی چ سرنوشتی داشته

مادربزرگت چکار میکرده مگه

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
بابا زیاد سر به سرش نذار دیگه چرا اصلا باهاش حرف میزنی اصلا باهاش صحبت نکن

حرف نزنم وحشی تر میشه

کمکم میزنه بعد به زورازم رابطه میخواد😢

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

استاتر جان بازم ۱۲۳بزنگ دو سال پیش فرق داشت الآن حرف بزن خدا بزرگه کمک میکنن براشون مهمه چند نفر دیدم زنگ زدن راضی بودن قربونت برم امتحان کن فقط خودت و دخترت رو بگو پسرت هم آزاده بزرگه میبینیش بزار سرش گرم کار باشه فعلا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الهی بمیرم برا دخترت و برا اون پسرت و غرورش 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بابایزرگم انقد میزدش با هرچی ک فک کنی ۳بار خوابوندنش زیر شوک

وای طفلی. چرا میزد اخه. بابا بزرگت زندست

الهی بمیرم برا دخترت و برا اون پسرت و غرورش

خدا نکنه عزیزم

استاتر جان بازم ۱۲۳بزنگ دو سال پیش فرق داشت الآن حرف بزن خدا بزرگه کمک میکنن براشون مهمه چند نفر دید ...

پسر مو چکارکنم میترسم تو این جامعه راه بدکشیده بشه

حرف نزنم وحشی تر میشهکمکم میزنه بعد به زورازم رابطه میخواد😢

خدالعنتش کنه که دست بزن داره

چجوری بعدش باهاش رابطه داری؟😞

کدوم شهری؟

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
خدالعنتش کنه که دست بزن دارهچجوری بعدش باهاش رابطه داری؟😞کدوم شهری؟

تهرانم عزیزم

به زور کتک😢

تهرانم عزیزمبه زور کتک😢

بمیرم برای دلت ما زن ها هر کدوم زندگی سخت خودمونو داریم ولی یکی مثل شما بیشتر  تاپیکاتو خوندم چقدر قلبت اذیت شده یا این مرد از خدا میخوام که سر به راه بشه یا یه پولی به شما برسه از دستش راحت بشید

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍