2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخی عزیزم یاد خودم افتادم منم یه بار انداختم بیرون تا خود صب تو راهرو بودم فردا صبشم رفتم سرکار از اونجام بلیط گرفتم رفتم قم جمکران به امام زمان پناه اوردم ولی خب اونزمان شوهرم درست نشد زمان برد تا درست بشه

ولی الان که فکر میکنم به اون موقع خیلی جاها اشتباه کردم مثلا میخواستم پدرو مادرم متوجه نشن حرص نخورن شوهرم فک میکرد من کسیو ندارم زور میگف مثلا اگه همون شب مینداختم بیرون سریع بدون هیچ التماس و با اقتدارمیرفتم خونه مامانم دیگه همچین غلطی نمیکرد یا اولین کتکی که میزد سریع خانوادمو درجریان میذاشتم دیگه ترار نمیکرد مردا تا ببینن زن ضعیفه و بی کس همه بلایی سرش میارن و خدایی میکنن براش

زنگ بزن پدرت یا پدرشوهرت

پدرم 20ساله خونه ام نیومده بخاطر این عوضی 

پدر شوهرم ازاین عوضی تر بود گوربع گورشده

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
یعنی چی؟ مگه میشه؟ من یکی از دوستام همینجوری شد برا شوهرش پرونده درست کردن😶

من زنگ زدم گفتن بهت خونه امن میدیم به بچه هات هم ولی جداازهم من نمیتونم بدون بچه هام

البته بجای خونه ی امن بایدبراشون کارکنی

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
الان خوابه اومدم تو خونه بچه ام خونه بود

خداروشکر ولی عزیزم یه تصمیم اساسی برا زندگیت بگیر ببین قلق شوهرت چیه محبته یا کم محلی ببین چی روش جواب میده همونو انجام بده میدونم قطعا تا حالا انجام دادی ولی نا امید نباش ان شاالله اینبار درست میشع

اخی عزیزم یاد خودم افتادم منم یه بار انداختم بیرون تا خود صب تو راهرو بودم فردا صبشم رفتم سرکار از ا ...

تاپیکاموبخون من پدرومادرم پیرومریضن چجوری سربارشون بشم بادوتابچه

ازدواجتون سنتی بود؟

نه عزیزم توتاپیکام است عوضی سه سال خواستگارم بود

خداروشکر ولی عزیزم یه تصمیم اساسی برا زندگیت بگیر ببین قلق شوهرت چیه محبته یا کم محلی ببین چی روش جو ...

همه راه رو رفتم ادم نمیشه

من زنگ زدم گفتن بهت خونه امن میدیم به بچه هات هم ولی جداازهم من نمیتونم بدون بچه هامالبته بجای خونه ...

مگه همتونو باهم‌بیرون کرده؟ یا فقط تو رو؟

منظورم این بود حالا یه شب تا صبح رو اونجا باشی بعد مستقیم بری شکایت و حتا اگه لازم‌شد دادخواست طلاق و چیزای دیگه 

با این پیشینه ای که تعریف کردی به قول دوستان خیالش راحته که تو جایی برا رفتن نداری اینطور میکنه، یه بار بهاشو بده یاد میگیره اینجوری از موضع قدرت بهت نتازه