2777
2789
عنوان

تیزهوشان و نمونه 🤦‍♀️🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 29 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمی‌دونم  چرا با اینکه میتونستم برم تیزهوشان ولی نرفتم

کلا با اینکه خیلی درس خوندنو دوست دارم ولی حاضر نبودم چنین کاری با خودم کنم سال بعد برو یه مدرسه عادی 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

نمی‌دونم چرا با اینکه میتونستم برم تیزهوشان ولی نرفتمکلا با اینکه خیلی درس خوندنو دوست دارم ولی حاض ...

بخدا بهترین کار رو انجام دادی، آدم خیلی باید جون سخت باشه بتونه دووم بیاره تو چنین مدرسه هایی، منم خیلی پشیمونم که مدرسه نمونه رو ترجیح دادم به مدرسه عادی و همه چیزمو از دست دادم

نمی‌دونم چرا با اینکه میتونستم برم تیزهوشان ولی نرفتمکلا با اینکه خیلی درس خوندنو دوست دارم ولی حاض ...

حس میکنم توی کنکور نمیتونم موفق شم

یعنی من توی تستای نهم موندم چطور میخوام دهم یازدهم دوازدهم رو جمع کنم

بخدا بهترین کار رو انجام دادی، آدم خیلی باید جون سخت باشه بتونه دووم بیاره تو چنین مدرسه هایی، منم خ ...

همون مدرسه ای هم که رفتم هئیت امنایی بود لول ش بالا بود راضی بودم

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

حس میکنم توی کنکور نمیتونم موفق شمیعنی من توی تستای نهم موندم چطور میخوام دهم یازدهم دوازدهم رو جمع ...

به خانوادت صریح بگو نمیتونی یهو آنقدر فشار میاد بهت یه بلایی سرت میاد

شما بودین؟میشه بگین چطور بود؟

عزیزم من از تابستون هشتم به نهم مشاور گرفتم و هدفم قبولی تیزهوشان بود که رسیدم پایه نهم تسلیم شدم و به همون نمونه اکتفا کردم، تنها جو بچه ها چون درسخونن و امکانات مدرسه خوبه اگرم برای پز دادن پیش فامیل هم میتونی بگی تو مدارس برتر قبول شدم😂 ولی معلم ها، همه مطالب رو گسترده میکنن بخاطر همین توضبحشون نامفهوم میشه کلا از معلمی ک استخدام اموزش پرورشه نمیشه انتظار بالایی داشت، 

موسساتی مثل کلاسینو،ماز و تاملند سعی میکنن بهترین دبیرا رو استخدام کنن بهت پیشنهاد میکنم از کلاسای این موسسات استفاده کنی و نزدیکترین مدرسه ب خونتون رو ثبت نام کنی از این جهت که امکان ازمون دادن و نمره داشتن رو داشته باشی، البته از سایت قلمچی نمونه سوالات امتحاناتی مدارسی مث فرزانگان و علامه حلی ۱ هم دانلود کنی خیلی به نفعته

عزیزم خودت ناراحت نکن منو شوهرم جفتمون از مدرسه عادی مناطق محروم موفق شدیم 

الآنم ک به دخترم گیر نمیدم حتما مدرسه خاص قبول بشن در عوض غیر انتفاعی فرستادم واقعا هم راضیم تیزهوشان و نمونه خوبه ولی نه به هر شرطی تلاشتو بکن قبول شدی چ خوب اگه نشدی که دنیا به آخر نمی‌رسه تیزهوشان و نمونه ارزش نداره براش اشک بریزی و خودخوری کنی دخترم ششمه امسال آزمون

تیزهوشان داره مدرسه اشون یک زنگ کلاس مخصوص تیزهوشان میزارن ک تست هوش هست فقط پول دادیم و دبیر آوردن دبیرشونم استاد دانشگاه هست دخترم فقط کلاس ها رو شرکت می‌کنه و جزوه حل می‌کنه روزی شاید نیم ساعت وقتشو میگیره الان بهش نگفتم ولی برام مهم نیس که قبول بشه یا نه چون قبول نشد میفرستم غیر انتفاعی حتی مدرسه اش از الان پیدا کردم