2777
2789
مگه همتونو باهم‌بیرون کرده؟ یا فقط تو رو؟منظورم این بود حالا یه شب تا صبح رو اونجا باشی بعد مستقیم ب ...

نه عزیزم من و بیرون کرده بود دخترم پشت درد داشت سکته میکرد😢

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وایییی 

درد خودم کم بود 

حالا دلم باید برا شمام بسوزه 

خدا کمکتون کنه ان شاالله 

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

چرا جایی نداری؟ خونه بابات چی؟

عزیزم گریه نمیداره بنویسم توتاپیکام هست 

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

مظلوم نباش سلیطه بازی دربیار جیغ و داد کن همسایه ها بریزن بیرون زنگ بزن پلیس بیاد 

من این کارو کردم دیگه شوهرم جرات نداره بهم چیزی بگه تازه منو از خونه بیرون ننداخت فقط اومد جلو بزنه من کاری کردم که دیگه تکرار نکرد

از ته قلبم برات دعا کردم 

الهی امام رضا ک ضامن آهو شد ضامن زندکی تو و بچه هات بشه 

الهی همیشه دلت شاد و سلامت باشه در کنار عزیزانت 

خدا خودش کمکت کنه 

برات آیه الکرسی میخونم 

عزیزم اصلا نگران نباش امشب رو به پلیس زنگ بزن و بگو بیان فعلا بدنت عفونت کنه چی

عفونت کرده عزیزم بایدبستری میشدم نتونستم

عزیزم❤ایشالا مشکلت حل شهولی ب نظرم حتی جدا شی بری پیش سالمندی کسی ب عنوان پرستار زندگی کنی بهترهاگر ...

دوتادارم