2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زنگ بزن پلیس بیاد صورت جلسه کنه که بیرونت کرده.

بعدم تو کسی رو نداری اونم نداره؟ برو خونه فامیلاش

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
تنها چیزی که به ذهنم میرسه زنگ بزن ۱۲۳، اورژانس اجتماعیموندم اون غیرتی که مردا ازش حرف میزنن الان کج ...

قبلا زنگ زدم عزیزم هیچ گ و هی نخوردن

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
بچه ت چی؟ اون کجاست. خدا بهت آرامش بده خواهر

الان خوابه اومدم تو خونه بچه ام خونه بود

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
برو مهریت رو بزار اجرا

چیزی نداره 

بدنم عفونت کرده یک ماه ببشتره

ببین فکر نکنی من از رو شکم سیری و پشت گرمی میگم‌،یعنی خودمم اکه تو شرایط تو باشم شاید جایی نباشه که بخوام برا همیشه برم، ولی مظلوم نباش سلیطه باش ،نزار جرات کنه همچین حرفی و بهت بزنه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت