2777
2789
من بهش دست بزنم تودعواوحشی ترمیشه

بیخود کرده بترسونش چنباری تا مرز طلاق ببرش 

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیخود کرده بترسونش چنباری تا مرز طلاق ببرش

نمیدونم عزیزم براش مهم نیست خودش میگه برو

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم عزیزم براش مهم نیست خودش میگه برو

خانوادت چی خانواده ی اون چی 

بنظرم زر میزنه بری میاد دنبالت

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من زنگ زدم گفتن بهت خونه امن میدیم به بچه هات هم ولی جداازهم من نمیتونم بدون بچه هامالبته بجای خونه ...

اصلا کار کردنی درکار نیست

بچه هات اگر دخترباشندباخودت می مونند توخانه امن

اگر پسر باشند تا پنج شش سال باخودتن اگرنه جدا میشه

یک مدت هستی بعد باید مستقل بشی و‌‌....قرارنیست تااخرعمر توخانه امن که مال بهزیستی هست بمونی

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

اصلا کار کردنی درکار نیستبچه هات اگر دخترباشندباخودت می مونند توخانه امناگر پسر باشند تا پنج شش سال ...

چرا عزیزم من با خودشون صحبت کردم گفتن هم خودت هم پسرت باید کار کنید درقبالش 

من اصلا مشکلی باکارکردن ندارم البته توان کارکردن هم ندارم 

ولی جدا از بچه هام نمیتونم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
شرایط سرکار رفتن داری؟ شروع کن پول جمع کردن (یه قرون هم خرج نکن، شدیدا پس انداز کن) مستقل شی راحت شی

نه عزیزم شرایط کارکردن داشتم الان وضعم این نبود قبلا کلانمیذاشت ازدرخونه برن بیرون الان هم درحدیک ساعت میتونم برم فقط تومحل جای دور ممنوعه

چرا عزیزم من با خودشون صحبت کردم گفتن هم خودت هم پسرت باید کار کنید درقبالش من اصلا مشکلی باکارکردن ...

من خودم کارمند بهزیستیم واصلا این موضوع صحت نداره 

البته پسرت هفده سالشه میخواخی ببریش بهزیستی چیکار؟

اون بره بهزیستی بعد هجده باید ترخیص بشه ویک راهش کارکردنه

خودتم تااخرکه نمیشه بهزیستی بمونی یا برمیگردی پیش خانواده یا کم کم باید مستقل بشی

نه عزیزم شرایط کارکردن داشتم الان وضعم این نبود قبلا کلانمیذاشت ازدرخونه برن بیرون الان هم درحدیک سا ...

نمیشه که اینطوری

اون موقع تا آخر عمر وضعیت همین می‌مونه

بلاخره باید یه کاری بکنیم

نمیشه هر جور شده جنگید، شده کتک خورد ولی رفت سرکار؟

من خودم کارمند بهزیستیم واصلا این موضوع صحت نداره البته پسرت هفده سالشه میخواخی ببریش بهزیستی چیکار؟ ...

عزیزم منم بخدا بامددکاربهزیستی صحبت کردم گفتن اینجوری بله پسرم بزرگه میگه مامان رشته الان ما بریم بهزیستی میگه تحمل کن خودم ازاین خراب شده میبرمت

ولی میدونم نمیشه من باپسرم هم بخوام برم نمیزاره دخترموببرم😢

نمیشه که اینطوریاون موقع تا آخر عمر وضعیت همین می‌مونهبلاخره باید یه کاری بکنیمنمیشه هر جور شده جنگی ...

نمیزاره میگه میخوای بری.......😔

من همه کاربلدبودم تزریقات آرایشگری گلسازی همه اشونوبلدبودم نذاشت برم😔

عزیزم منم بخدا بامددکاربهزیستی صحبت کردم گفتن اینجوری بله پسرم بزرگه میگه مامان رشته الان ما بریم به ...

دختر نه ساله بشه خودش تصمیم میگیره با کی باشه 

حتی برای ملاقات نخواد یکی ازوالدین راببینه نمی تونند مجبورش کنند 

پسر بالای هجده سال جایگاهی توبهزیستی نداره

نمیزاره میگه میخوای بری.......😔من همه کاربلدبودم تزریقات آرایشگری گلسازی همه اشونوبلدبودم نذاشت برم ...

پسرت نمی‌تونه حمایت کنه ازت؟ اجازه نده بزنه و وحشی‌گری کنه؟ 

اگه سماجت کنی چیکار می‌کنه

پسرت نمی‌تونه حمایت کنه ازت؟ اجازه نده بزنه و وحشی‌گری کنه؟ اگه سماجت کنی چیکار می‌کنه

نه عزیزم چیزی بگه میزنه توگوشش از خونه میندازش بیرون

دوست ندارم غروربچه ام بشکنه

سماجت بکنم کمکم میزنه