2777
2789
عنوان

تیزهوشان و نمونه 🤦‍♀️🤦‍♀️

265 بازدید | 29 پست

از اول سال واقعا نتونستم درست حسابی براش بخونم

ساعت ۲ از مدرسه تعطیل میشم تا بیام غذا بخورم و استراحت کنم میشه ۴ بعدش باید یه عالمه کلاس برم 

بعدشم خسته و کوفته میام خونه اصلا انرژی ندارم

خانوادم فکر میکنن یه رباتم برام مشاورم گرفتن میگفت از ۲۴ ساعت روز ۲۳ ساعت درس بخون😭😭😭

خود کتابا در سطح مدرسه مشکلی ندارن ولی بخوای فراتر بخونی اصلا نمیشه

تستارو نمی‌فهمم مخصوصا ریاضی

خانوادم فکر میکنن هیچ تلاشی نمیکنم

خسته شدم ای کاش بمیرم😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم پارسال دقیقا وضعیت شما رو داشتم، اخرش نموته قبول شدم رشته تجربی و مثل سگ پشیمونم این مدرسه انقدر اسیب بهم زد که واقعا تصمیم رو گرفتم سال بعد دوباره دهم رو بخونم هیچی از درسها متوجه نشدم و مثل یک مرده متحرک شدم 

کارت از ریشه اشتباهه

کلاس خارج از مدرسه واقعا ضرره مگر یه درسی که واقعا پایت ضعیفه اونم بهتره که پایت رو با درسنامه یا کلیپای خلاصه وار اصل قصیه رو بفهمی و خودت بری سراغ یادگیری

ریاضی تستاش هم کلا با خود کتاب و مفاهیمش فرق داره کم کم از تستای اسون شروع کن

عید رو از دست نده اکثرا ول میکنن تو بخونی خیلی جلو افتادی 

انگیزه نداری براش فکر کنم به اجبار میخوای بری 

کلاس های موسسه ارمان مختص تیزهوشان ورودی دهم عه

ادما چقدر عزیز میشن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم میخوام یه قاب عکس شم

حالا عزیزم مدرسه عادی بری مگه چی میشه

ما که تیزهوشان بودیم مو هامون سفید شد از استرس معده درد گرفتم چی شد به کجا رسیدیم

اگه نشد هم ناراحت نشو چون مهم خودتی و خودت 

زندگی زیباست....💚

منم پارسال دقیقا وضعیت شما رو داشتم، اخرش نموته قبول شدم رشته تجربی و مثل سگ پشیمونم این مدرسه انقدر ...

واقعا

منم اگه قبول بشم شاید نرم فقط به اجبار خانواده میخوام قبول بشم

از کی شروع کردی؟

چیا خوندی؟؟