2777
2789
نه همون اول ازدواجم ازشون دورم پدرومادرم پیرومریضن حتی بهم جهیزیه هم ندارندچون با شوهرم فرارکردمنه ع ...

هنوزم نبخشیدنت؟؟

ای بابا چی بگم..خدا کمکت کنه..اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

نه همون اول ازدواجم ازشون دورم پدرومادرم پیرومریضن حتی بهم جهیزیه هم ندارندچون با شوهرم فرارکردمنه ع ...

هنوزم نبخشیدنت؟؟

ای بابا چی بگم..خدا کمکت کنه..اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین از پشت سر بهش حمله کنید یا مثلا وقتی نشسته یا خوابیده یهو بهش حمله کنید بزنیدشروانیا اینجوری خو ...

زورپسرم بخش میرسه 

ولی گفتم بهش بگی بالاچشمت ابروعه ول نمیکنه

بزنیش هارترمیشه

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
خدا حفظ کنه بچه هاتو

🙏🙏

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

پسرتو حتی یه درصدم نمیتونه بندازه بیزون چون بچشه و زیر هجده سالم هست  زنگ بزنی مامور بیاد چوب تو کو  ن     ش  میکنن  بابای من داداشم روش چاقو کشیده بود پدرشو دراورده بود اونروز واقعنم حق با بابام بود😃😃😃😅😅 از ترس چفت درو انداخته بود ولی مامور اومد  به زور دروباز کرد اوردنش توو

هنوزم نبخشیدنت؟؟ای بابا چی بگم..خدا کمکت کنه..اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

چرا عزیزم پدرومادرم پیرومریضن پدرم ازکارافتاده

بعد ازدواج من اون یکی خواهر هام ازدواج کردن به زورجهیزیه اوناروجورکرو

مگر سویس زندگی می کنه.

چه ربطی داره؟

وقتی شوهر زنشو میندازه بیرون بهترین کار همینه 

وقتی صورتجلسه بشه مدرک محکمه پسندیه 

و خداوند صاحب انتقام است...😎                                             گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

پسرتو حتی یه درصدم نمیتونه بندازه بیزون چون بچشه و زیر هجده سالم هست زنگ بزنی مامور بیاد چوب تو کو ...

اینم باباشوزده بود یکماه نذاشت بیادخونه

جات بودم یبار از پله هولش میدادم سقط بشه یا هولش بده زیر ی ماشین بمیره

اون منو هول دادچندسال پیش ازپله هادستم بخیه خورد

همیشه فشارم زیر10بود اونجا اورژانس فشارموگرفتن گفت19هست فشارت گفتم اشتباهه فشارمندهمیشه پازینه

ازاونموقعوفشارخون دارم روزی سه تو فرض عشارنیخورم

اون منو هول دادچندسال پیش ازپله هادستم بخیه خوردهمیشه فشارم زیر10بود اونجا اورژانس فشارموگرفتن گفت19 ...

قرص فشارخون