2777
2789
عنوان

چیکار کنم دیگه نگن اسم بچت زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 4602 بازدید | 170 پست
شما یه اسم جدید بگو تا بگم قدمتش برای چند صد سال یا هزار سال پیشه.چرا نمیخواید قبول کنید هرکسی هر اس ...

دقیقا اسمی ک معنی زیبایی داره و هنوزم تو هر سن و سالی این اسم هست هیچوقت قدیمی نمیشه 

بعضی اسما با وجود معنی خوب و اصیل بودنشون منسوخ شدن مثل اردشیر 

یا مثلا پرویز 

یا خدیجه و ام کلثوم

دیگه کسی به اون صورت رو نوزاد این اسمو نمیزاره 

اما خیلی اسما با اینکه قدیمی هستن ولی هنوزم قشنگن و قدیمی نمیشن 

حالا اصلا کاری به عربی یا فارسیش ندارم 

والا انگار دلت چیز دیگه میگه انگار این اسم تو رو یاد خاطره دور میندازه که بدت نمیاد برات تداعی بشه د ...

اگه اینطور دلت آروم میگیره آره 😐😐😁من همش میگم نه شما میگی ته دلت این نیست 🤣🤣

ششمین کاربری 😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما مادرشی و به نظرم هر اسمی دوست داری باید رو ت بزاری 

ولی مثل این میمونه کسی الان اسمش رقیه باشه یا قلی یا اکبر خب اینا قدیمین دیگه 

اسم علی هم مخصوصا ده سال دیگه خیلی از مد افتاده میشه به نظرم 

باز ببین خودت چی دوست داری 

نه بجون بچه هام .اصلا برگردم گذشته هم همون ی ماه نامزدی هم نمیکنم.فقط خواستم بگم پیشنهاد شوهرم بوده ...

در گیر این قضاوت ها نشو... کسانی که از اسم علی خوششون نمیاد میگن به خاطر نامزد قبلیت بوده

والا خودت پستهای قبلتو بخون 

من از کجا باید بدونم اسم نامزد قبلیت چی بوده عزیزم 

اگه منم همچین چیزی میگفتم شما قطعا همچین برداشتی میکردی😐

شما هم بیکاری میگی اسم نامزد قبلی علی بوده 

برای اینکه ثابت کنند اسم علی خوب نیست تا شما رو وادار به پذیرش این امر که به فکر اون بنده خدا هستید، نکنند دست برنمیدارند. 

اسم علی قشنگه چون اسم مولا و امام ماست. 

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
چقدر زشت که یه زن اسم نامزد سابقش رو بزاره رو بچشپدر و مادر خودش و اطرافیان هم بدونن تمام چارچوب زند ...

واقعا جدا از زشت بودنش ی نوع خیانته

اگه برعمس بود و شوهرش اسم معشوقه قبلیشو میزاشت بازم حس خوبی داشت؟

چقدر زشت که یه زن اسم نامزد سابقش رو بزاره رو بچشپدر و مادر خودش و اطرافیان هم بدونن تمام چارچوب زند ...

بابا خود شوهرم گفت 😐😐چه غلطی کردم اصلا اون تیکه رو گفتم .شوهرم خودش ی درصد میدونست من به اون فکر میکنم اصلا جلو نمیومد چه برسه بگه اسم بچمون رو بزاریم علی

ششمین کاربری 😒

شما یه اسم جدید بگو تا بگم قدمتش برای چند صد سال یا هزار سال پیشه.چرا نمیخواید قبول کنید هرکسی هر اس ...

واقعا شما نویسنده خوبی میشید شاید هم هستید 

ولی باور کنید قلمبه سلمبه حرف زدن راجع به یک موضوع هیچ تغییری تو محتواش نداره 

اسم علی هم جز اسامی هستش که مناسب یک مرد ۵۰ ساله ست نه یک بچه چهارصدی نسل بتا 

همه چیز (حتی همین اسم) روز به روز داره ارتقا پیدا میکنه تا به بهترین درجه برسه بعد یه عده هنوز تو اسامی ۱۴۰۰ سال پیش کشور همسایه موندن 

ماهم چاقو زیر گلو اسی نذاشتیم که این کار رو بکنه یا نکنه صرفا نظر نیم بیشتر جامعه ای که این بچه میخواد واردش بشه  رو گفتم 

حالا یه عده هم تا زمانی که دوست دارن سرشون رو تا زمانی که دلشون میخواد بکنن تو برف

بنظر منم قدیمیه واسه یه نوزاد امروزیدوستانه پیشنهاد میدم بزار امیرعلی به روزتره شاید اونا هم ازین جن ...

من با حرف شما مخالف 

میدونی چرا اون بچه میخواد اسمش رو عوض کنه ؟ 

اول اینکه بچه ها دوس دارن خودشونو شبیه دوستاشون کنن 

دوم اینکه مقصر خانوادش هستن ک بهش یاد ندادن چقد اسم قشنگ و با معنی داری ! 

من اصلا کاری ب عربی یا فارسی بودن ندارم 

اما اسم زینب اسمی نیست ک قدیمی شه درسته کمتر شده تو نسل قدیم اما اسم بدی نیست 

ما باید تو بچه هامون انقد اعتماد بنفس رو بالا ببریم ک انقد زود تحت تاثیر قرار نگیرن 

این ک فقط یه اسمه 

عدم اعتماد بنفس رو ظاهر میتونه خیلی فاجعه بار باشه

در گیر این قضاوت ها نشو... کسانی که از اسم علی خوششون نمیاد میگن به خاطر نامزد قبلیت بوده

کی اسم نامزد سابقش رو میزاره رو بچش؟

این همه اسم تو دنیا هست

صادقانه خواهرت اگه اسم دوست پسر سابقش اشکان باشه اسم بچشو بزاره اشکان چی فکر میکنی وقتی این همه اسم جدید هست؟

واقعا هیچ فکری نمیکنی؟ 

اگه تاپیک میزنه یعنی نظر میخواد ما هم از رو نیت بد نمیگیم

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

ما اسم نامزد قبلیشو میدونستیم؟؟؟ 

خب خودش گفت یه دلیل اینکه خوشم میاد از این اسم برای اینکه اسم نامزد سابقه🤦