سلام دوستان من باردارم و تصمیم گرفتیم انشالله اسم بچمون رو علی بزاریم.من به شوهرم گفتم به کسی فعلا نگیم همش بگیم فعلا تصمیم نگرفتیم منتها اسم رو بچه هام لو دادن 🤦حالا از اون موقع مادرشوعرم پدر شوهرم خواعرشوهرم همش میگن علی قدیمی شده .ما هم گفتیم تصمیم گرفتیم دیگه.امشب باز برای بار دهم مادرشوعرم گفت علی بده منم فقط نگاهش کردم و چیزی نگفتم .به نظرتون چی بگم ولم کنن دیگه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
چه کاریه خب بخوای یکی و صدا کتی باید بگی علی فرزند فلانی تاره اگه اسم باباهاشون هم علی نباشه، اینهمه ...
باورت میشه عمه بزرگم اسم پسرش علی هست اسم سه تا نوش هم علی،اسم باباهاشون هم محمد،اکثرا وقتی مخاطب قرار میگیرن لازم نیس با پیشوند یا پسوندی صدا کنیم ولی وقتی لازم باشه با فامیلی صدا میکنیم دیگه برامون جاافتاده،عمه های دیگم همه اسم پسراشون علی هس،واقعا اسم زیبایی هس،مخصوصا ک نام امیرالمومنین هست
باورت میشه عمه بزرگم اسم پسرش علی هست اسم سه تا نوش هم علی،اسم باباهاشون هم محمد،اکثرا وقتی مخاطب قر ...
من اسم شوهرم محمدعلی. اسم پسرم محمد. داداشم محمد بچه خواهرم محمدطاها.اسم داییم محمد. اسم پدرم امیر علی .عموهام علی اکبر و علی اصغر. اسم خودم😂😂😂سانیاااا. ۳۵سالمه😂😂😂
حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎