2777
2789
عنوان

چیکار کنم دیگه نگن اسم بچت زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 4630 بازدید | 170 پست
در گیر این قضاوت ها نشو... کسانی که از اسم علی خوششون نمیاد میگن به خاطر نامزد قبلیت بوده

اره همش هم اصرار که نه حتما بهش فکر می‌کنی 🥴🥴انگار شوهرم چغندره که بدونه من بهش فکر میکنم بعد بگه بیا علی بزاریم 

ششمین کاربری 😒

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه کاریه خب بخوای یکی و صدا کتی باید بگی علی فرزند فلانی تاره اگه اسم باباهاشون هم علی نباشه، اینهمه ...

باورت میشه عمه بزرگم اسم پسرش علی هست اسم سه تا نوش هم علی،اسم باباهاشون هم محمد،اکثرا وقتی مخاطب قرار میگیرن لازم نیس با پیشوند یا پسوندی صدا کنیم ولی وقتی لازم باشه با فامیلی صدا میکنیم دیگه برامون جاافتاده،عمه های دیگم همه اسم پسراشون علی هس،واقعا اسم زیبایی هس،مخصوصا ک نام امیرالمومنین هست

علی و محمد خیلی قشنگن و قدیمی نمیشن. مثلا مرتضی و عباس و ...قدیمی شدن. ولی انصافا اسم علی و محمد شیکه. 

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
چقدر زشت که یه زن اسم نامزد سابقش رو بزاره رو بچشپدر و مادر خودش و اطرافیان هم بدونن تمام چارچوب زند ...

ازون زشت تر اینه که مردمو قضاوت کنی و حکم هم ببری 

هرکس تو زندگیش ادمایی رفتن و اومدن 

چه ربطی به اسم داره ؟ 

واقعا جدا از زشت بودنش ی نوع خیانتهاگه برعمس بود و شوهرش اسم معشوقه قبلیشو میزاشت بازم حس خوبی داشت؟

خیلی زشته این کار

دقیقا همین حس رو میده که داره به اون فکر میکنه

این همه اسم جدید هست

اطرافیان که میدونن چی میگن؟ یا اون آقا اگه بفهمه؟ یا وقتی صداش میکنه علی خودش حس خاصی نمیگیره

۱ میلیون اسم هست حالا باید اسم نامزدش رو فقط بپسنده ؟؟؟؟ خیلی عجیبه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
واقعا جدا از زشت بودنش ی نوع خیانتهاگه برعمس بود و شوهرش اسم معشوقه قبلیشو میزاشت بازم حس خوبی داشت؟

حالا شما از این جهت به قضیه نگاه کن که میخواد اسم مولا علی رو ،روی بچش بذاره نه نامزد قبلی  

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
بابا خود شوهرم گفت 😐😐چه غلطی کردم اصلا اون تیکه رو گفتم .شوهرم خودش ی درصد میدونست من به اون فکر م ...

شما قبول نکن

حرمت زندگیتو نگه دار

نظر اولم رو بخون کاملا با الان فرق داره

هر کسی هم بفهمه همینطوری شوکه میشه و بدش میاد

این همه اسم

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
باورت میشه عمه بزرگم اسم پسرش علی هست اسم سه تا نوش هم علی،اسم باباهاشون هم محمد،اکثرا وقتی مخاطب قر ...

من اسم شوهرم محمدعلی. اسم پسرم محمد. داداشم محمد بچه خواهرم محمدطاها.اسم داییم محمد. اسم پدرم امیر علی .عموهام علی اکبر و علی اصغر. اسم خودم😂😂😂سانیاااا.   ۳۵سالمه😂😂😂

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎