2777
2789
عنوان

چیکار کنم دیگه نگن اسم بچت زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 4629 بازدید | 170 پست
دوستانی که از اسم علی بدتون میاد لطفا با این عنوان که اسم نامزد قبلیت را نگذار.. دنبال اذیت و آزار ا ...

خخخ اسم پسر بزرگم محمد.اونو من گذاشتم میخواستم اونو علی میزاشتم .دخترمم مذهبی نیست .اینو شوهرم گفت دوتای قبلی رو تو گذاشتی اینو من می‌خوام علی بزارم .نمی‌دونم بخدا چرا گفتم نامزد قبلیم علی بوده فکر کنم خوابم میاد مغزم رد داده 🤣🥴

ششمین کاربری 😒

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازون زشت تر اینه که مردمو قضاوت کنی و حکم هم ببری هرکس تو زندگیش ادمایی رفتن و اومدن چه ربطی به اسم ...

ربط داره کسی که اسم نامزد سابقش رو بزاره رو بچش

دلیل دیگه ای نداره وقتی این همه اسم وجود داره

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
تو عربستان انقد از اسم علی حمایت نمیکنن ک شماها میکنیدهمه چیزو با اعتقاداتتون قاطی نکنیداون بچه گناه ...

حق بخدا😂😂😂

حالا پس فردا این بچه عاقل شد خواست اسمش رو عوض کنه ثبت احوال مگه به این راحتی این اسامی رو عوض میکنه