2777
2789
عنوان

چیکار کنم دیگه نگن اسم بچت زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 4630 بازدید | 170 پست
میخوای اسم نامزد قبلیتو بزاری رو بچت🥴

نه بخدا .فقط اسم علی رو از بچگی دوست داشتم در ضمن خود شوهرم پیشنهاد داد و گفت دوتای قبلی رو تو گذاشتی اینو من می‌خوام علی بزارم منم چون خوشم اومد گفتم باشه

ششمین کاربری 😒

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

[QUOTE=366943773] دقیقا..خیلیاشون هم اصلا خوش اوا نیستن فقط چون جدیده میگن باکلاسه.بعضی اسم‌ها که حت ...

😂😂برای منم پیش‌ اومده انقدر که میگن جدید جدید

اسم دختر شاهرخ استخری که نبات هست

اسم خدابیامرز بابابزرگم بود انقدر من تعجب کردم گفتم وا مگه اسم دخترم میشه.چه اسم قدیمی و مردونه‌ای گذاشته

بعد بعضیا میگن اسامی مذهبی قدیمیه

هراسمی ممکنه قدیمی باشه

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
نه بخدا .فقط اسم علی رو از بچگی دوست داشتم در ضمن خود شوهرم پیشنهاد داد و گفت دوتای قبلی رو تو گذاشت ...

والا انگار دلت چیز دیگه میگه 

انگار این اسم تو رو یاد خاطره دور میندازه که بدت نمیاد برات تداعی بشه درسته؟

بنظر منم قدیمیه واسه یه نوزاد امروزی

دوستانه پیشنهاد میدم بزار امیرعلی به روزتره شاید اونا هم ازین جنبه میگن 

الان دختر دوستم ۸ سالشه اسمش زینبه خود بچه میگه بهم بگین هلن چون دوستش اسمش هلنه

من به اسامی احترام میزارم ولی خب زمانه هم باید در نظر گرفت

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

من سر اسم بچه اولم همه خیلی دخالت میکردندپسر دوممو که باردار شدم با شوهرم اسم انتخاب کردیم و هر کی هم میگفت چی میذارین میگفتیم معلوم نیست فعلا انتخاب نکردیم حتی مامان بابای خودمم همینو می‌گفتیم بیمارستان هم که بدنیا اومد گفتن چیه اسمش گفتم انتخاب نکردیم هنوز تاااا وقتی که شناسنامه ش اومد اینقدر حال داد😁😂

بله عکس پروف خودمم 🥰😚   زشتی دنیا به خاطر وجود آدمای بد نیست ! به خاطر سکوت آدمای خوبه ...  ️
زیباتر از اسم علی نیس،بهترین انتخاب و کردید،تبریک میگم منم پسرم اسمش علی هست و خواهرم بارداره اسم نی ...

چه کاریه خب بخوای یکی و صدا کتی باید بگی علی فرزند فلانی تاره اگه اسم باباهاشون هم علی نباشه، اینهمه اسم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت