2777
2789
عنوان

رمزشون چیه

93 بازدید | 20 پست

ی خانومو میشناسم از ۷ونیم تا۴ سرکاره

بعد اون باشگاه بعد باشگاه حتما شب باید بیرون بره ی جایی حالا چه پاساژ گردی چه خونه ی کسی

همیشه حتی سرزده بری خونش خونه هاش مرتب غذاش رو گاز ظاهرشون شیک وقتیم ک میری خونش یا میاد خونت انقد فعال و پرانرژیه اصلا ی جا بند نمیشه یا میرقصه یا ی فعالیتی میکنه رمز این مدل آدما چیه؟ 

حالا من نیم ساعت فعالیت کنم ۲۳ ساعت و نیم استراحت مطلق بهم میخوره 😆

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ورزش طولانی مدت خودش به شدت انرژی و حیات می بشه به بدن 

اگر طولانی مدت ورزش کنید همیشه نشاط دارید کمتر غصه می‌خورید راحت تر زندگی میکنید 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

مداومت تو دیسیپلین سختهمن تا میام شروع کنم دیسیپلین داشتن کمالگرایی نمیزاره ی کوچولو حتی نیم درصد کا ...

دقیقااااااا

جدیدا دارم کمال‌گرایی رو کنار میزارم زندگیم رو رواله حسابی

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

چطور بهش بی توجهی میکنی؟

اوایل خیلی اذیتم میکرد ولی الان خودمو گول میزنم

مثلا دارم درس میخونم یهویی حواسم پرت میشه ۴۰ دقیقه وقتم میره 

ب جای اینکه درسو ول کنم ساعت رو ۴۰ دقیقه عقب میبرم

یا کلا ب ساعت نگاه نمیکنم

بیشتر برام خود انجام کاره مهمه تا زمانش

یا مثلا ی روز  کارمو انجام ندم فرداش با حال بد هم ک شده فقط میرم انجام بدم‌ ک روزای بعدم حس بهتری داشته باشم

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید