2777
2789
عنوان

امروز امتحان شهری رانندگی قبول ‌شدم ولی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 34 پست
ربطی نداره عزیزم چه دومی چه سومیاگر تسلط داشت هرنوبتی که ازمون میداد قبول میشداز آزمونت بگو خوب بود؟ ...

والا به دونفر قبل من یجا تو خاکی بود میگفت دور بزنن همون خانومه و یکی دیگه همشون هول کردن که چطور برن خاموش کردن دیگه من رفتم دور زدم با یه دنده عقب قبولم کرد 

خدایی افسر سختگیری نبود اصن دوبل نمیگرفت ولی هرکی خاموش میکردو رد میکرد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیز من ۲ بار ازمون دادم تو هر دو تا نفر دوم بودم یه بار قبول شدم یه بار رد. شدم همون ادم با ۱ هفته فاصله بودم 

هییییچ ربطی نداره نفر دهمم سوار میشد خاموش میکرد ول کن ترو خدا این حرفای صد من یه غازو 

به نظرم تو باید نوبت خودت میرفتی

بخدا میخواستم کیف اون خانوم قبلیه دستمم بود این خانومم کنار در بود من اون لحظه انقدر استرس داشتم ذهنم کار نمیکرد اگه خودش پیاده میشد میگفت تو برو بخدا حرفی نداشتم همون دوم میرفتم😭😭

والا به دونفر قبل من یجا تو خاکی بود میگفت دور بزنن همون خانومه و یکی دیگه همشون هول کردن که چطور بر ...

خوشبحالت چقدر خوب بودش افسردت من دیروز اولین بار رفتم وقت براش راهنما اینا رو نزدم ولی پارک دوبل رو خوب براش رفتم😅😅ردک کرد رفت برای برج ۱۱اونم کی۲۸

والا به دونفر قبل من یجا تو خاکی بود میگفت دور بزنن همون خانومه و یکی دیگه همشون هول کردن که چطور بر ...

واییییییی من خیلی خاموش میکنم دست فرمونم خوبه

فقط پامو ی دفعه از کلاچ میارم بالا

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

عزیز من ۲ بار ازمون دادم تو هر دو تا نفر دوم بودم یه بار قبول شدم یه بار رد. شدم همون ادم با ۱ هفته ...

اره والا بخدا یه دختره بود میخواست اخر بره ولی مجبور شد نفر اول بره و قبولم شد

اره والا بخدا یه دختره بود میخواست اخر بره ولی مجبور شد نفر اول بره و قبولم شد

منم میخوام نفر اول برم

افسر خودش صدا میکنه؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
خوشبحالت چقدر خوب بودش افسردت من دیروز اولین بار رفتم وقت براش راهنما اینا رو نزدم ولی پارک دوبل رو ...

وای افسر قبلم یه پیرمرد بد اخلاق بود گفت دوبل بزن اصن نذاشت برم همونجا تو پارک ردم کرد اینم به خاطر این دور زدنه که جاش تنگ بود کسی نمیتونست بره قبول کرد 

ولی خدایییی خیلی افسر خوبی بود