2777
2789
عنوان

چیکار کنم دیگه نگن اسم بچت زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 4629 بازدید | 170 پست

[QUOTE=366943773] دقیقا..خیلیاشون هم اصلا خوش اوا نیستن فقط چون جدیده میگن باکلاسه.بعضی اسم‌ها که حتی برای دونستن جنسی .UOTE]

نوه برادر شوهرم دنیا اومده بود تبریک تبریک گفتم زشته بپرسم دختره یا پسر یه اسم گفت، مجبور شدم بعد گفتن اسم ازب قبل دستیم بپرسم حالا دختره یا پسر

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم به خاطر احترام به همسرتونم که شده حداقل از اسم علی که اسم نامزد قبلیتون بوده تجدید نظر نکنید ...

نه بابا اون شکلی نیست قضیه.خود شوهرم گفت علی بزاریم .خود شوهرم ی درصد فکر میکرد من به اون فکر میکنم که پیشنهاد نمیداد

ششمین کاربری 😒

اسمش اصلا هم زشت یا قدیمی نیست 

و اصلا به اونا ربطی نداره وقتی پدر مادرش این اسمو انتخاب کردن دخالت کنن 

دفعه بعدی ک حرفی زدن رک تو صورتشون نگاه کن بگو ما انتخابمون رو کردیم 

و حرف رو عوض کن 

آها الان به خاطر نطق شیوای شما شما تو صورت مسئله تغییری ایجاد شد؟؟اسم قدیمی هرکاریش هم کنی قدیمیه و ...

شما یه اسم جدید بگو تا بگم قدمتش برای چند صد سال یا هزار سال پیشه.چرا نمیخواید قبول کنید هرکسی هر اسمی دوست داره باید بذاره رو فرزندش و هیچ وقت نباید درباره جدید یا قدیمی بودن یه اسم نظر بدیم.همونطور که یه لباس کهنه یا تازه مهم نیست،مهم تمیز بودنشه،اسم هم قدیمی و جدید بودنش مهم نیست،مهم معنیشه و صد البته مهمتر از اون، شخصیت خود انسان هست....

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎

زیباتر از اسم علی نیس،بهترین انتخاب و کردید،تبریک میگم منم پسرم اسمش علی هست و خواهرم بارداره اسم نی نی اونم گذاشتیم علی،پسرعمه هام همه علی و محمد هستن حتی نوه دار شدن هم باز علی و محمد و مهدی گذاشتن