2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من رفتم مژه هام رو با ابرو هام لیفت کردم 

ابرو هام خیلییی بد شد انجام نده 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

چطوری مژه لیفت کردی ؟ منظورت تو آرایشگاه هست یا عمل کردی؟؟

تو آرایشگاه عزیزم 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

زیاد نمیخوام من یکم افتاده پلک و ابروم فقط در حد ترمیم

منم کم میخوام اینجا بهم نخ و بوتاکس پیشنهاد دادن 

یه نفر می‌شناختم چهرش خیلی عادی بود نمیدونم چجوری اما دم آب وشو لیفت کرده عاالی شده اصلا خیلی تغییر کرده

الان دیگه خیلی راحت با بوتاکس و کمی فیلر میشه راحت چشم و ابرو رو لیفت کرد 

من کلی از دکترای زیبایی پرسیدم کلی ویدیو های آموزشی راجبش دیدم و فهمیدم که این جواب میده فقط باید جای درستی رو انتخاب کنن رو صورتت

و برای مامانمم زدن و کلیییی تغییر کرد 

تازه لیفت چشاشون باعث شد خط خندشونم خیلی کمتر شه  ...

چقد گرون اره خیلی عمل قشنگیه گفتم اگه رو ده بیس تومنه انجام بدم

یا کلا انجام نده یا جای ارزون نرو نمیگم جای گرون خوبه ولی هیچ ارزانی بی حکمت نیست دکتر تازه کار کم میگیره که مشتری جمع کنه و خودش یاد بگیره بی تجربی و خرابکاری هاش میمونه واسه مریض بیچاره دکتر هم یاد میگیره و واسه خودش ماهر میشه