2777
2789

من دو ساله ازدواج کردم‌. ولی این پسری که میگم اولین کسی بود که من باهاش آشنا شدم و سه سال دوست بودیم باهم یجورایی پدرامون همکار بودن و همیشه ی خبری از هم داشتیم گذشت بعد ۱۰ سال بازم میگفت من تورو دوست دارم من دیگه واقعا حسی بهش نداشتم ولی یک سال مثل برادر خیلی بهم کمک میکرد مثلا میخاستم گواهینامه بگیرم بهم رانندگی یاد میداد دو سال پیش. همیشه میگفت میخان بیام خاستگاری میگفتم نه. کم کم داشتم راضی میشدم که طفلی یهو سرطان روده گرفت ولی چند جلسه شیمی درمانی کرد حالش خوب شد. واقعا دیگه هیچ حسی بهش نداشتم ولی حتی بعد سرطان گرفتنشم باز میگفت بذار بیام میگفتم نه بعد ازدواج کردم الان امشب فهمیدم فوت شده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حس میکنم اونم خبر مرگ منو بشنوه فقط چن ساعت  غمگین میشه

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

خدا بیامرزه کاش منم فوت شم

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !