2777
2789

بجز معلمی دیگه ؟

ادیان و عرفان 

فلسفه 

اقتصاد 

نمی‌دونم باستان شناسی اینا چی و.......

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

وکالت 

روانشناسی 

مذیریت

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قضاوتوکالتنظامحسابداریمدیریتروانشناسیفرهنگیانهمه رشته های انسانی اینده دار هستن

و قضاوت و نظام تا حالا نشنیدم

چی هستن تهش چکاره میشی 

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱(آدامس خرسی صورتی) هستم (کاربریم تعلیق شد)🥺

و قضاوت و نظام تا حالا نشنیدمچی هستن تهش چکاره میشی

قضاوت نیشی قاضی

نظامم که تو پلیس آگاهی میری دیگه

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
و قضاوت و نظام تا حالا نشنیدمچی هستن تهش چکاره میشی

نظام پلیس میشی ولی فکر کنم ظرفیت بانوان امسال بستن

قضاوت هم میری حقوق میخونی بعد ازمون قضاوت میدی

خانما میتونن قاضی اجرای احکام و یا دادیار بشن 

شغل خیلی مهمی مثل پزشکیه

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

قضاوت نیشی قاضینظامم که تو پلیس آگاهی میری دیگه

اولی که دختر نمیتونه

دومی هم دردسر برای دختر 

منم انسانیم و نمیدونم قراره چکار کنم 

خودم وکالت میخوام یا مدیریت 

خانوادم گیر دادن فرهنگیان😑

منم انسانیم و نمیدونم قراره چکار کنم خودم وکالت میخوام یا مدیریت خانوادم گیر دادن فرهنگیان😑

مث من

رشته های ای که وستان گفتن خوبه...مشاوره هم رشته خوبیه...

باستان شناسی سمتش نرو شغل نداره....حسابداری هم از اقتصاد بهتره 

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤لطفا به خاطر یه دختر کوچولوی سه ساله که مریض هم هست برای اینکه عمل مادرش به خوبی انجام بشه دعا کنید...🙏❤️

باستان شناسی چیکاره میشی و مدیریت 

مث من

آخه فرهنگیان اصلا با روحیات من سازگار نیس من کسی نیستم ک خودمو بخوام محدود کنم یا مثلا چادر بپوشم و تو فضای مجازی عکس نزازم 

من همین الانش تمام مانتوهام ۹۰ درصدش کوتاهه

آخه فرهنگیان اصلا با روحیات من سازگار نیس من کسی نیستم ک خودمو بخوام محدود کنم یا مثلا چادر بپوشم و ...

وقتی معلم شدی که دیگ از این خبرا نیست!!!

معلم داشتیم تتو داشت و شلوار نود میومد مدرسه