2777
2789
عنوان

مادرشوهر عقده ای

| مشاهده متن کامل بحث + 2875 بازدید | 140 پست
شوهرم گف مهم منم ک اصلن چشمم بجز تو کس دیگت رو نمیبینه بعدشم حتما نتونسته ببدنه و اینا به من گفته ول ...

وقتای دیگه که تنهاست کی براش می بنده پس؟!

مادرشوهرت کرم داره واقعا، نه از اون نظر بد از این نظر که میخواد پسرشو به خودش نزدیک و وابسته نگه داره

مادر شوهر منم همیشه جلو شوهرم میگفت وای عادت شدم چقدم خونریزی دارم مثل آدمای عقده ای دقیقا ازمنم ازح ...

نمیدونم چی بگم بهش یا شاید برای منم عادی شه نمیدونم الان ک حالم خیلی یده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتای دیگه که تنهاست کی براش می بنده پس؟!مادرشوهرت کرم داره واقعا، نه از اون نظر بد از این نظر که می ...

واقعا وقتی ک تنهاس کی میبنده براش همین سوال تو ذهن منم هس معلومه ک میخاد  شوهرمو وابسته ی خودش کنه

نمیدونم چی بگم بهش یا شاید برای منم عادی شه نمیدونم الان ک حالم خیلی یده

عزیز برات عادی میشه مهم شوهرته اینا ازروی کمبوداشون اینکارو میکنن وگرنه مگه مادر محرمه باید لخت بشن جلو بچهاشون  من اصلا روم نیست جلو دخترمم لباس عوض کنم حیا هم خوب چیزیه

فدات خودتو ناراحت نکن ولش کن عقده ای بدبخت

اصلا نمیتونم هی به شوهرم نگاه میکنم میگم تو چرا قبول کردی همه چیز میاد جلو چشمم قشنگ مثل یه سکانس هی از جلو چشمم رد میشه

والا من ازدواج با این پسر درست نمیبینم معلومه اخلاقیاتشون باشما خیلی متفاوته و مادر بدی داره و حتما ...

شوهرم اخلاقش خیلی خوبه یه پدر خدا بیامرزش رفته ولی مادرش بله مداخله گره و متاسفانه خیلی با همه چیز کار داره

واییی چقدر بیشخصیت

بنظرم براش مثال بزن مثلا بگو واییی مامان یکی از دوستام مادرشوهرش کلا کنار شوهرش لخته اینا سر همین ناراحته میگه با خودش چقدر بی حیا داره باعث طلاقشون میشه البته اگه از اینایی نباشه که لج کنه بدتر🤦🏻‍♀️