2777
2789
عنوان

کسی که خیلی عاشقم بود یهو دیدم فوت شده خیلی ناراحت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 38 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم عاشق یکی شدم اما اینقدر محترم و خوب بود جرعت نزدیک شدن بهش نداشتم

مغازه داشت میرفتم خرید میکردم حتی جرعت نداشتم نگاه چشماش کنم خلاصه گذشت و من ازدواج کردم  چند سال بعد اعلامیشو روی دیوار دیدم 

خدا رحمتش کنه

نه بعد سه سال ما به دلایل دیگه جدا شدیم دوباره مثلا بعد ۷ سال پیدام کرد میگفت میخام تورو

خودش گفت بیا جدا شدیم تو اون سه سال رابطه ؟ سه سال واقعا زمان خیلی زیادیه حداقل رابطتون باید رسمی میشد اگه جدایی از طرف اون بوده که حق داری اگه از طرف تو که هیچی 

اخی🥲اگه نمیخواستیش چرا ۱۰ سال پی خودت کشوندیش یجوری محکم میگفتی نه که بره دیگه برنگرده ،نه اینکه بر ...

نه اون اوایل بچه بودم میخاستم ولی بعدش قهر شدیم و وقتی سنمون بالا رفت اون جدی تر شده بود ولی من نه

خودش گفت بیا جدا شدیم تو اون سه سال رابطه ؟ سه سال واقعا زمان خیلی زیادیه حداقل رابطتون باید رسمی می ...

هر دو بچه سال بودیم سر بچه بازی باهم نساختیم بعد چند سال جدی تر اومد جلو مثلا ی فاصله 7 ساله ولی دیگه شرایط عوض شده بود