2777
2789
عنوان

کسی که خیلی عاشقم بود یهو دیدم فوت شده خیلی ناراحت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 38 پست
فقط براش آرامش بخواه از خدا... تو مثل هر ادم دیگه ای حق انتخاب داشتی و تصمیم گرفتی... قابل تحسینه ...

حتی وقتی مریض شد توی اتاق عمل بود من خیلی سوختم براش ولی واقعا حسم برادرانه بود میخاستم از سر دلسوزی ازدواج کنم ولی اگه ازدواج میکردم وسط مسیر کن میاوردم بدتر نبود؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حتی وقتی مریض شد توی اتاق عمل بود من خیلی سوختم براش ولی واقعا حسم برادرانه بود میخاستم از سر دلسوزی ...

اصلا به ولی و اما اگر فکر نکن.... من یه بار تو همچین شرایطی قرار گرفتم و نسبت به طرفم احساس دلسوزی داشتم و احساس میکردم اگر ازدواج نکنم باها ش دلش میشکنه...  مشاورم بهم گفت تو به عنوان یک انسان حق داری درمورد زندگی خودت تصمیم بگیری اونم برای خودش بدون هیچ احساس عذاب وجدانی

اصلا به ولی و اما اگر فکر نکن.... من یه بار تو همچین شرایطی قرار گرفتم و نسبت به طرفم احساس دلسوزی د ...

نمیدونم خیلی حام گرفته شد امشب😥 واقعا دوسش نداشتم ولی به عنوان ی پسر خوب و دوست خوب ادم خیلی خیلی خوبی بود

روحش شاد چقدر غم انگیز

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
نمیدونم خیلی حام گرفته شد امشب😥 واقعا دوسش نداشتم ولی به عنوان ی پسر خوب و دوست خوب ادم خیلی خیلی خ ...

خدا رحمتش کنه... عزیزم گاهی مرگ برای یک شخص بیمار که از بیماری عذاب میکشه و امکان درمانش پایین هست  واقعا تنها علاج و بهترین تفاق هست این اطراف شخص فوت شده هستند که بت خاطر وابستگی شون آزرده میشن. 

واقعا سرطان مخصوصاً سرطان های دستگاه گوارش دردناک هست 

هر موقع یادش افتادی براش به حرمت لحظات که برات مثل برادر بود از خدا آرامش بخواه