2777
2789
عنوان

مادرشوهر عقده ای

2866 بازدید | 140 پست

بچه ها من تازه عضو شدم و این ماجرا دیشب اتفاق افتاد خیلی باخودم کلنجار رفتم و دیدم نمیتونم به هیچ کسی بگم اومدم اینجا عضو شدم ک هیچکس منو نشناسه و واقعن از ته دلتون جواب بدین 

اگه مادرشوهرتون از حموم در اومده باشه و هیچ لباسی بغیر از شو. رت داشته باشه و بیا سوتینشو بده شوهرتون ببنده ناراحت نمیشین؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیروز رفتیم از مادر شوهرم سر بزنیم ک از حموم اومده بود بیرون حوله دورش بود بعدشش شوهر منو صدا زد گفت ک اگه نیشه بیا یه لحظه تو اتاق من گوشیم زنگ خورد رفتم ک صحبت کنم ناخوداگاه شنیدم ک میگه بیا سوتینم و ببند من نمیتونم بعدش درو باز کردم دیدم همینطوری لخت فقط یه شرت پاشه روبرو شوهرم وایساده

بعضیا براشون مهم نیست و یه جورایی بی حیا هستن، مادر همسر منم از بیمارستان مرخص شده بود اومده بود خونه، عمل صفری انجام داده بود، جلو همسر من لباسشو درآورد، بدون سوتین لخت می چرخید! تازه مثلا زن مومنیه! 

البته بعضیا هم کرم دارن یه جورایی