2777
2789
عنوان

دلم واسه دختر کوچولوهای معصومم سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 48 پست
اصلا من اینم نمیگم خب؟ پسر بچه هام آدمن . ولی چرا خیلیا انقد دخترو دوس ندارن اخه

الان دیگه هرکی پسریه سطح پایین و امله اصطلاحا!

اون زمان که پسر رو جایگزین مناسب گاوآهنشون میدیدن که بره سر زمین بیل بزنه پسر پسر میکردن ، الان دیگه چه فرقی میکنه بچه چی باشه ،

تازه پسرها نچسب و سرد و پرو ان و دخترها شیرین و بانمک و خشگل و مهربونن🥰

💍🩷
متاسفانه خیلی ها البته منظورم به این دوست عزیز نیست کلا میگمخیلی ها دختر رو دردسر میبینن:) و پسر رو ...

ببن با حرفت موافقم اما کلا نمیشه به همه ربط داد پسر داشتن بد نیس و قرار نیس همه بد باشن تو دخترا هم همینطوره و این حس کاملا عادیه یکی پسر دوس داشته باشه و یکی دختر اما مهمش اینه بخاطر دختر پسر به جنگ خدا نریم و الا خدا گفته تو بخواه و استجابت کنم متاسفانه تو اینجور تاپیکا برای قانع کردن طرف جنسیت دیگه رو می کوبن و این درس نیس و جوابش یه کلمه اس اگه صلاح باشه خدا میده حالا هر جنسیتی قبلش حق داری دنبال دختر یا پسر باشی اما بعد فهمیدن فقط شکر کن سالم باشه همین 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم مگه یکی پسر دوست داشته باشه دیگه دختر دوس نداره مگه نمیشه دوتاشم دوس داش؟ 

شاید این خانم با توجه ب شرایط زندگیش دلش میخاد بچش پسر باشه این براش یه هدفه

منم چون دختر دارم باهاش کلی چیز تجربه کردم دوس دارم یه پسر هم داشته باشم که باباش با پسرمون وقت بگذرونه و همراهش باشه لطفا انقد اونایی ک پسر میخان یا دختر میخان رو مسخره نکنید و برچسب امل بودن بهشون نزنید  انشالله خدا ب هر کسی ک میخاد اول بچه ی سالم وصالح بعد جنسیت دلخواه بده 

می‌دونی محبت ندارندلم دختر میخواد باهم رفیق باشیم

طبیعتشونه گلم پسربچه ها اینجورین اکثرا انشالله خدا بهت دختر هم میده . من روزی هزار بار قربون صدقه دخترام‌میرم چون اصلا خواهر ندارم از دار دنیا یدونه مادرمو داشتم از حنس مونث که خداروشکر خدا دخترامو بهم داد تنها نمونم . 

ببن با حرفت موافقم اما کلا نمیشه به همه ربط داد پسر داشتن بد نیس و قرار نیس همه بد باشن تو دخترا هم ...

درسته عزیزم من منظورم رو بد رسوندم... قطعا برا همه صدق نمیکنه به عنوان مثا من این موارد رو گفتم... اما متاسفانه عده ای هنوز تو جامعه ما فقط به فکر پسردار شدن هستن و بعضا حتی دیدم برای این که خانمشون پسردار نشده کتکش زدن🤦🏻‍♀️در این حد بی سواد و متعصب

وگرنه هردو هدیه خدا هستن 

خیلیا پسر دوس دارن دخترو نمیخوان واین منو ناراحت میکنه

لطفا گارد نگیرید تا یکی نیگه مسر دوست دارم،

چرا وقتی یکی میگه دختر دوست دارم همه ذوق میکنیدو تایید میکنید که بله شمام عاشق دخترید و این حرفا،

اتفاقا من دلم واسه پسر بچه ها میسوزه اگه اینجوربه،

چون دارم میبینم که همه له له میزنن واسه دختر دار شدن،

هیچ فرقی نمیکنه پسر بچه ها هم مثل فرشته معصوم و نازن

اونم پسربچه ها که انقدر نچسب و تو دل نرو ان!من نمیدونم چجوری بعضیا پسر دوست دارن😖

نگوو اخه گناه دارن ناززززن دلم میسوزه واسشون گاهی وقتا 

گاهی هم دلم شیطنتاشونو میخواد 😍😍

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
پسر داری؟

نه کلا یه دختر فقط میخوایم

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
اونم پسربچه ها که انقدر نچسب و تو دل نرو ان!من نمیدونم چجوری بعضیا پسر دوست دارن😖

اینم یه نمونه اش،

حالا اگه یکی بگه من پسر دوست دارم دختر دوست ندارم امله ولی یکی میگه پسر دوست ندارم دختر دوست دارم روشن فکره

لطفا گارد نگیرید تا یکی نیگه مسر دوست دارم،چرا وقتی یکی میگه دختر دوست دارم همه ذوق میکنیدو تایید می ...

خوب بخون تاپیکمو من خودمم گفتم خب پسر بچه هام معصومن من دلم واسه اونام میسوزه اره راست میگی پسربچه ها معصوم ترن چون بزرگ بشن مجبورن برن کارکنن خرج زندگی خودشونو زن‌و بچشونو بدن اونم با چه فلاکتی. خدا به داد مادرای این پسر بچه هام برسه حتما مثل من همین فکرارو میکنن