2777
2789
عنوان

دلم واسه دختر کوچولوهای معصومم سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 48 پست

عمه کوچیکم پسر نداره خودش ن ولی شوهرش خیلی حیرت میخوره

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

بابا چرا جبهه می گیرین؟

خیلیا هم میان تاپیک می زنن میگن دختر می خوایم 

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا دختر پسر مثل دو تا میوه هستند هر کی دوست داره طعم دوتا میوه رو بچشه،چرا یکی اگه بچه اولش پسر باشه دومی رو بگه تو رو خدا دعا کنید دختر باشه ب کسی بر نمیخوره ؟

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

یکی از آشناهامون سه تاا دختر داره یه پسر انقدر اذیتشون کرده پسره یه چششون اشکه یکی خونه بخاطرش مامانش میگفت ده تا دختر داشته باشی بهتره تا پسر 

ولی من میگم فرقی نداره مهم اینه فرزند صالحی باشه چه دختر چه پسرش

الهی تموم جوونارو خدا به راه راست هدایت کنه 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
اونم پسربچه ها که انقدر نچسب و تو دل نرو ان!من نمیدونم چجوری بعضیا پسر دوست دارن😖

توام هیچ فرقی بااون خانم نداری.تازه اون شاید دخترارو هم دوس داره اما دلش پسر خاست.شما کلا انقدر مزخرفی ک ب پسربچه ها توهین میکنی

اونم پسربچه ها که انقدر نچسب و تو دل نرو ان!من نمیدونم چجوری بعضیا پسر دوست دارن😖

واه یعنی چی کمتر چرت بگو

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

خدایا من هیچی ولی شوهرم چشم انتظاره دختره ‌.‌‌‌.... بمون بده تنهاییم خیلی 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
خدا پسراتو برات حفظ کنه گلم باور کن پسر بچه هام خیلی مظلومن من دلم واسه اونام میسوزه

می‌دونی محبت ندارن

دلم دختر میخواد باهم رفیق باشیم

میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟