2777
2789

الان که تاپیک اون خانوم که گفت دلم میخواد بچم پسرشه رو دیدم دلم واسه این دختر بچه های معصومم سوخت رفتم‌ بوسشون کردم الانم بالاسرشون نشستم دارم نگاشون میکنم خدایی خیلی خوشگلن اصلا فرق اینا با پسر بچه چیه مگه دوتاشونم آدمن

دختر و پسر داره مگه 

بچه عزیزِ واسه پدر و مادرش

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

متاسفانه خیلی ها البته منظورم به این دوست عزیز نیست کلا میگم

خیلی ها دختر رو دردسر میبینن:) 

و پسر رو تاج سر

درحالی که اکثرا همون پسرا میشن خار تو چشم پدرومادر و بعد ازدواج پشت سرشونم نگاه نمیکنن

ولی دختر میمونه با هربدی حتی موقه پیری هم مواظب و همراهشونه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اولشه بعد یه مدت میفهمن هیچکدوم فرق نداره

مامان منم سنش کم بود پسر میخواست الان میگه الان من تازه متوجه شدم پسر و دختر هیچکدوم فرقی نداره چون جفتشونم تهش میرن سرخونه زندگی خودشون هرچی باشه تو فقط دعات اینه خوشبخت شن