2777
2789
عنوان

الهییی بمیرمم مامانا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 48 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای چه خبره؟ میخوای دنیا رو بسیج کنی که بچه زمین خورده و لثه اش خون اومده اینقدر از این اتفاق ها بیو ...

خیلی ترسوام من 😰

یعنی چیزیش نمیشه که فعلا تا بعد ببرمش دکتر؟

الانم خوابوندمش خوابیده 

به ظاهر اروم میام همیشه ولی تو دلم اشوبه همش 

خیلی ترسوام من 😰یعنی چیزیش نمیشه که فعلا تا بعد ببرمش دکتر؟الانم خوابوندمش خوابیده به ظاهر اروم میا ...

اینقدر نترس 

بچه رو هم استرسی نکن 

چیزی نشده که ، دکتر بردن نمی‌خواد 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

اینقدر نترس بچه رو هم استرسی نکن چیزی نشده که ، دکتر بردن نمی‌خواد

مرسی عزیزم 

یکم ارومترم الان

اخه شوهرم یه بار میگفت اگه بچه خودش لثشو زخم کنه با اسباب بازیاش یا چیزایی که تو دهنش میکنه  ممکنه لثش عفونت بگیره انگار ؛برا همین ترسیدم 

مرسی عزیزم یکم ارومترم الاناخه شوهرم یه بار میگفت اگه بچه خودش لثشو زخم کنه با اسباب بازیاش یا چیزای ...

به شوهرت بگو توی بزاق دهم آنزیم لیزوزیم وجوداره که کارش از بین بردن باکتری هاست 

حالا اگه به هر دلیلی بچه عفونت بکنه ، باز هم چیز عجیبی نیست ،تب می‌کنه و می‌بری دکتر و دارو میده و خوب میشه 

بچه تا بزرگ بشه خیلی مریض میشه 

اینقدر سخت نگیر به خودت 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

منی ک بچه بودم و خوردم زمین و لبم پاره شددندوناش سالمه؟

داداش طفلک منم بچه بود دوبار خورد زمین و دوبارم دماغششکست💔

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
یه خرده جیگر داشته باش .....مامانم میگه وختی میخوردین زمین براتون دست میزدم و میرقصیدم که حواستون پر ...

خیلی بی جیگرم و ترسو....😮‍💨

چندبار فک کنم با دهن خورده زمین 

همین امروزم یه بار دیگه ام با دهن اومده زمین قبل اینکه لثش خون بیفته 

اخه اومدم شلوارشو بکشم بالا به حالت چهار دست و پا بود با دهن اومد زمین واسه همین خیلی ناراحتم🥲 نمیدونستم  میخوره زمین 😭

به خدا اینقدر میخوره زمین و از در ودیوار بالا میره هر دفعه میگم خدایا چیزیش نشه فقط