2777
2789

مادرم از بچگی منو نمی‌خواست با اینکه خیلی کوچیک بودم همیشه می‌گفت کاش تو نیومده بودی خیلی کارا کردم سقط نشدی بزرگتر که شدم خیلی لاغر بودم همه جا ادامو درمی‌آورد با عالم و آدم مقایسم کرد.تو مدرسه عکس گرفتیم با دوستان سالها عکسمو قایم کرد و گاهی میآورد و با خواهرم ساعتها به عکسم میخندیدن.هیلی خورد شدم خیلی داغونم کردن وقتیم مجرد بود بهشون گفتم کاری نکنید که دیگه نیام پیشتون . ازدواج کردم بازم همون‌جوری بود چندین بار منو پسرمو بیرون کرد اما بازم میرفتم آخرین بار که رفتم داشتم بچمو میخوابوندم رفتم آشپزخونه دیدم غذایی که درست کرده قایم کرده ساعت دو ظهر مرداد ماه پسرمو برداشتم و اومدم دیگه از اونموقع نرفتم. الان خواهرم که راه دوره همش زنگ نمیزنه نفرین می‌کنه که چرا نمیری پیشش مریضه . حال خیلی بدی دارم ایکاش منم پناه داشتم ایکاش منم پدر مادر دلسوز داشتم . مادرم خیلی خیلی به من بد کرده . هم ناراحتم براش هم ناراحت خودمم که وقتی مریض میشن یادم میفتن . هم ناراحت بی کسیم هستن. اونقدر باهام بحث میکرد تا با حرفاش منو به گریه نندازه ول نمی‌کرد.از اون خونه و آدماش متنفرم . خواهرم هزار تا وویس فرستاده از صبح کینه ای هستی بیچاره هستی بدبختی فلانی . البته به اون خواهرم خیلی میرسن از لحاظ مالی بخاطر همینه خیلی سنگشونو به سینه میزنه.نمیدونم من کینه ای هستم یا واقعا کارای اونا وحشتناک بود در حقم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه بودم مجبورم میکرد همه کارای خونه رو انجام بدم دستم نمی‌رسید به بند چهارپایه میزاشتم لباسایی که شسته بودم پهن میکردم. وقتی اولین بار پریود شدم روز مرگم بود انقد میخرم کردو خندید . با اینکه قبل از من هم دوتا دختر داشت. چرا این رفتارو با من کرد چرا من که فقط یه بچه بودم با قصد خودم نیومدم این دنیای لعنتی که تو آزارم بدی

همه پدر مادر ها مقدسس نیستند بهترین کار قطع ارتباط بوده که انجام دادی

منم همینو میگم . یه بار خواهر بزرگمو پر کرد خواهرم نزدیک بود من یه الف بچه رو از پشت بوم بندازه پایین انقد التماس کردم که گذاشتم زمین .اونا یادشون رفته ولی من یادم نرفته

فراموششون کن 

بلاکشون کن 

اهمیت نده 

حمال و پرستار مفت میخوان 

مهرطلب نباش‌

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بگو خیلی دلت سوخته خودت بیامن کینه ای بدبختم منو ولکن

نمی‌دونم چیکار کنم حال خیلی بدی دارم .دلم خیلی گرفته چرا یه آدم با بچش اینجوری تا کنه بیزارش کنه از خونه پدری 

ببین میدونم خیلی کاراش بد بوده آدم غصه اش میگیره به خدا 

ولی تهش مادره 

تو به خاطر خدا برو کمکش کن 

ولی به خاهرتم بگو ک تشریف بیاره کمک کنه

ببین نمیدونم چرا ولی پدر و مادراها هرچقدرم بد انگاری احترامشونو تو این دنیا باید نگه داری نمیدونم چرا یه جور قانونه 

انگاری که خدا حسابشونو اون دنیا میکنه 

ولی تا این جاییم باید احترام بزاریم

ببین میدونم خیلی کاراش بد بوده آدم غصه اش میگیره به خدا ولی تهش مادره تو به خاطر خدا برو کمکش کن ولی ...

نظرتون محترمه شما نمیدونید مادرم با من چیکارا کرده فقط یکی دو موردش رو گفتم .