گاهی اوقات اینجوری میشه دقیقا تواون لحضه بیدارمیشم میبینم صدای اذان صبح اما فقط نمازو تا آخر گوش میدم یا یه دعایی میکنمو دوباره میخوابم ،بنظرتون چرا اینجوری میشه واستون پیش اومده؟
(من چند روزه که میخاستم برای کارما سوزی اقدام کنم ولی آدم نیازمند پیدا نمیشد و منتظربودم موقعیت پیش بیاد که ازاقوام تماس گرفتن و پول نیاز دارن برای درمان.منتها پشت سر ایشون خیلی شنیدم ک به شدت اهل جادو وطلسم گرفتن هستن به حدی ک بچه هاشون دیگ با چشم موجودات رو میدیدن و جلوشون غذاشون میزاشتن و...من حقیقتش کارای ایشون برام ثابت نشده واصلا شاید توبه کرده باشن و من ندونم،خواستم بدونم الان که از خدا خواستم کسی سر راهم قرار بده،در حد توانم جایز هست ک کمک کنم باتوجه به اینکه ۹۰ درصد اطرافیانم میگن ایشون اهل طلسم و...هست؟)
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ببخشید کارما سوزی یعنی؟ یعنی کار بدی کردی میخوای کارما پس ندی؟؟
تو گوگل سرچ زدم
معنیشو پیدا کردم
(اعمال خوب کارمای مثبت و اعمال بد کارمای منفی دارند. حال اگر فرد عمل بدی انجام داد، متوجه آن شد و برای جبران آن تلاش کرد، دیگر کارمای منفی در زندگی بعدی او رخ نمیدهد و در اصطلاح میگوییم کارما سوزی رخ داده است.)