گاهی اوقات اینجوری میشه دقیقا تواون لحضه بیدارمیشم میبینم صدای اذان صبح اما فقط نمازو تا آخر گوش میدم یا یه دعایی میکنمو دوباره میخوابم ،بنظرتون چرا اینجوری میشه واستون پیش اومده؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اگه کسیو میشناسی که حقی بر گردنت داره برو حلالیت بگیر.انواع حق ناس گفتم بالاتر .برای رد مظالم بله ب ...
حرز امام جواد خریدم بوتر سنگینی داشت چون شرایط خاصی داره نوشتنش و اصلش میگن فقط یک خط هست ک تو مفاتیحه،ن اینچیزا ک میفروشن،منم میخام ببرم بندازمش تو آب روان
دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
حرز امام جواد خریدم بوتر سنگینی داشت چون شرایط خاصی داره نوشتنش و اصلش میگن فقط یک خط هست ک تو مفاتی ...
اون یکی خطی حرز صغیر امام جواد هستش و خوبه خودت بنویسش و همیشه همراهت باشه.حرز کبیر یه صحفه است و حروف خاصی هم داره که از ورود شیاطین جن به نزدیکی انسان جلوگیری میکنن و آثار دیگه.همونم شما به بازو راستت ببند در حد مقتضی عمل میکنه .به وسوسه شیطان گوش نده اون مشکلات از حرز نیست
لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود
اون یکی خطی حرز صغیر امام جواد هستش و خوبه خودت بنویسش و همیشه همراهت باشه.حرز کبیر یه صحفه است و حر ...
فعلا ک سایت خرابه اگ شد عکسشو میفرستم براتون مث اینک یکم خاک هم داخلش بود .من بااینک حرز گردنم بود تو بیدار حس کردم یه هیبت خیلییی سنگینی افتاد رو کمرم ک توان نفس کشیدن نداشتم و با ذکر گفتن رف
دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)