2777
2789
عنوان

اگه موقع نماز صبح خودبه خود بیداربشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 55 پست
سلام یه نفر به من گفتن که اگ توی کارات گره داری ،ممکنه در قدیم ظلمی کردی باشی هرچند کوچیک،میتونی پول ...

اگه کسیو می‌شناسی که حقی بر گردنت داره برو حلالیت بگیر.انواع حق ناس گفتم بالاتر .

برای رد مظالم بله باید از مرجع اجازه بگیری .

اون گره سعی کن حرز امام جواد ببندی بازو راستت.

سرکارم بازم نکاتی هست قطعا بهت بگم 

ریپ بزن یادم نره 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی برا احتیاط از سایت پاسخگو هم برات پرسیدمسایت میگه طبق مرحع تقلیدتکمک کنمشکلی نداره

ممنون عزیزم لطف کردی

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
اگه کسیو می‌شناسی که حقی بر گردنت داره برو حلالیت بگیر.انواع حق ناس گفتم بالاتر .برای رد مظالم بله ب ...

حرز امام جواد خریدم بوتر سنگینی داشت چون شرایط خاصی داره نوشتنش و اصلش میگن فقط یک خط هست ک تو مفاتیحه،ن اینچیزا ک میفروشن،منم میخام ببرم بندازمش تو آب روان 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
حرز امام جواد خریدم بوتر سنگینی داشت چون شرایط خاصی داره نوشتنش و اصلش میگن فقط یک خط هست ک تو مفاتی ...

اون یکی خطی حرز صغیر امام جواد هستش و خوبه خودت بنویسش و همیشه همراهت باشه.حرز کبیر یه صحفه است و حروف خاصی هم داره که از ورود شیاطین جن به نزدیکی انسان جلوگیری میکنن و آثار دیگه.همونم شما به بازو راستت ببند در حد مقتضی عمل میکنه .به وسوسه شیطان گوش نده اون مشکلات از حرز نیست

اون یکی خطی حرز صغیر امام جواد هستش و خوبه خودت بنویسش و همیشه همراهت باشه.حرز کبیر یه صحفه است و حر ...

فعلا ک سایت خرابه اگ شد عکسشو میفرستم براتون مث اینک یکم خاک هم داخلش بود .من بااینک حرز گردنم بود تو بیدار حس کردم یه هیبت خیلییی سنگینی افتاد رو کمرم ک توان نفس کشیدن نداشتم و با ذکر گفتن رف

فعلا ک سایت خرابه اگ شد عکسشو میفرستم براتون مث اینک یکم خاک هم داخلش بود .من بااینک حرز گردنم بود ت ...

ذکر لاحول ولا قوه زیاد بگو 

نمازات ترک نکن

اسفند دود کن 

اذان و اقامه بلند بگو تو خونه 

ذکر لاحول ولا قوه زیاد بگو نمازات ترک نکناسفند دود کن اذان و اقامه بلند بگو تو خونه

الان  اینکارارو میکنم حصار ام هرروز میخونم

اسی برا احتیاط از سایت پاسخگو هم برات پرسیدمسایت میگه طبق مرحع تقلیدتکمک کنمشکلی نداره

مامانم نمیزاره😑بهش میگم از خانومه شماره کارت بگیر ،میگ قبلا هم پول خواسته بعدا دیگ ولمون نمیکنه،چندتا دخترو پسر هم داره ک کمک بگیره