2777
2789
دقیقا همینطوره این حرفایی هم که ما راجب اون آقا میگیم همش حدس و گمانه که نکنه دنبال فکرای پلید و شیط ...

بستگی ب ادمش دارع

اگ طرف ادم حسابی باشه میگیرع اگ ن ک ب زور مجبورش نمیشه کرد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا این جا همه فکر کردن میدون جنگه؟ 😄والا به نظر من دوستت داره، پسره دیگه، الان همه فکرا باز شده. ش ...

نگرانن خانوما 

از روی نگرانی میگن 

منم خودم حس بدی نگرفتم 

فقط میخوام بدونم در اینده چقدر پای محدودیتای من میمونه

ارع افرین تازه وقتی نامزد کردیم گف راستش اولش الکی میگفتم میام خاستگاری بعدش دیگه فهمیدم بدون تو نم ...

هزار بارم ب خودت و کاری ک کردی افتخار کنی بازم میگم کارت اشتباه بوده و فقط شانس آوردی😇

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

نگرانن خانوما از روی نگرانی میگن منم خودم حس بدی نگرفتم فقط میخوام بدونم در اینده چقدر پای محدودیتای ...

کل زندگی یادمون دادن نگران باشیم

چند روزه مگه این زندگی که با نگرانی بگذره؟

اگه میخوای بدونی به افکارت احترام میذاره کافیه صبر کنی و ببینی...

چرا میخولی حدس بزنی؟

نگرانن خانوما از روی نگرانی میگن منم خودم حس بدی نگرفتم فقط میخوام بدونم در اینده چقدر پای محدودیتای ...

ببین اینکه درخواستش رو قبول نکنی تا اینکه قبول کنی خیلی جذابیت بیشتری داری واسش

بیخشید عزیزم یسوال یعنی اینایی ک رلن و بوس و بغل و... دارن تهش به اونم ختم میشه؟

من از کجا بدونم عزیزم 

😂اینا همش حدس و گمانه که اگر قرار باشه 1درصد به اون مسائل ختم بشه پس بهتره معاشقه ای هم نباشه ولی خوب اگر شما بیشتر از بوس بهش اجازه ندی قطعا نمیتونه پیش بره😅

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

یعنی تا دو یا سه سال دیگه هم قصد ازدواج نداره

پسری که خط قرمز نداره 

کات کن

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
کل زندگی یادمون دادن نگران باشیمچند روزه مگه این زندگی که با نگرانی بگذره؟اگه میخوای بدونی به افکارت ...

موافقم 

الکی ذهنمو درگیر چیزی که به زودی تکلیفش روشن میشه کردم 

ولی میدونی نگرانم من بیشتر دل ببندم و ...

اون کسی نباشه که نشونم داده