بچه ها من تازه عضو شدم و این ماجرا دیشب اتفاق افتاد خیلی باخودم کلنجار رفتم و دیدم نمیتونم به هیچ کسی بگم اومدم اینجا عضو شدم ک هیچکس منو نشناسه و واقعن از ته دلتون جواب بدین
اگه مادرشوهرتون از حموم در اومده باشه و هیچ لباسی بغیر از شو. رت داشته باشه و بیا سوتینشو بده شوهرتون ببنده ناراحت نمیشین؟
دین گفته مادر محرمه مگه مادر شما لخت جلو شما راه میره؟ اخه اصلا جا افتاده نیست ک محرمه دلیل نمیشه لخ ...
از یه طرف میتونیم بگیم بند سوتین معمولا اونایی که دستاشون درد میکنه میارن از جلو میبندن بعد میچرخونن درستش میکنن .. اصلا لازم نیست کسی کمک کنه برا بستنش.از یطرفم واقعا شاید خواسته حرص عروسو در بیاره....ولی مطمئنم به پسرش اولین بار نیست گفته اینکارو انجام بده ...ولی در اصل بخوای بگی گناه نکرده ....اصلا لخت هم جلو پسرش راه بره مشکلی نداره.....ولی چون برا خودمون عجیب غریبه حالمون بد میشه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره