2777
2789
متوجهم بله منم بابت همین نگرانم و گفتم نه برای همین میگم الان که گفته نمیرم حرفاشو باور کنم یا دگ رو ...

این که گفته نمیرم باهات هستم حتی اگر نع بگی مشخصه از اون آدمای کارکشته س چون اگر همون اول بگه پس کات مشخصه که تو میگی دیدی منو فقط واسه س.ک.س میخواستی اما الان که گفته پیشت میمونم تو پیش خودت چی گفتی ؟؟؟!پس واقعا منو واسه ازدواج میخواد و بعدشم نرم میشی اونم به خواستش میرسه ببین کمه کم 7.8ماه باید بگذره ببینیم با وجود نه گفتن تو بازم باهات هست یا نع چون این حرفا همش حدس و گمانه ما با قاطعیت نمیتونیم بگیم قطعا هدفش فلان چیزه باید زمان بگذره تا ثابت بشه اما 80درصد پسرایی که داریم می‌بینیم همه فقط دنبال یه چیزن

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پارتنرم اینو میگف بعرش نامزد کردیم اما🙁😂🥴رابطه لا... داشتیم

تو هم فقط شانس آوردی، وگرنه مردا قابل پیش بینی نیستن، ب هیچ عنوان.

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

اره میدونم، ولی ی درصدم اگ بپرسه ناراحتی بعدش در کار نیس.

ناراحتی کلامی بوده‌ها 

دقیقا حمله‌ش این بود : قربونت برم من نمیتونم برم اصلا 

دلم گیره و با تو حالم خوبه برای ازدواج انتخابت کردم 

ولی تا دو سال دیگه نیازامو یجوری باید هندل کنم 

اینو گفت 

منم گفتم نه 

گفت باشه مشکلی نیست ولی حسرت میمونه واسم 

دیگه همین والا منم خدافطی کردم و گوشیو قطع کردم

منم پارتنرم اینو میگف بعرش نامزد کردیم اما🙁😂🥴رابطه لا... داشتیم

دقیقا همینطوره این حرفایی هم که ما راجب اون آقا میگیم همش حدس و گمانه که نکنه دنبال فکرای پلید و شیطانی باشه بخواد از این دختر سواستفاده کنه وگرنه کم ادمایی اطرافم ندیدم با وجود رابطه تو زمان دوستی بازم ازدواج کردن

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

تو هم فقط شانس آوردی، وگرنه مردا قابل پیش بینی نیستن، ب هیچ عنوان.

ارع افرین تازه وقتی نامزد کردیم گف راستش اولش الکی میگفتم میام خاستگاری  بعدش دیگه فهمیدم بدون تو نمیتونم 😂🥴

این که گفته نمیرم باهات هستم حتی اگر نع بگی مشخصه از اون آدمای کارکشته س چون اگر همون اول بگه پس کات ...

اره احتمالا یک ماه دیگ شروع کنه ب سرد شدن و بعد گلایه های استارتر رو دید کم کم بگه آخه عزیزم تو اجازه ندادی ما باهم صمیمی بشیم و بهم اعتماد نداری و ... و با سرد شدن باعث بشه ک استارتر از موضعش عقب نشینی کنه و ب خواسته اش تن بده و بعدم برو ک رفتی،

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

عزیزم خداروشکر سنت تا حدی هست که بخوام این رو بهت بگم گلم مطمئن باش معاشقه ای که این آقا ازش دم میزن ...

بیخشید عزیزم یسوال 

یعنی اینایی ک رلن و بوس و بغل و... دارن تهش به اونم ختم میشه؟

این که گفته نمیرم باهات هستم حتی اگر نع بگی مشخصه از اون آدمای کارکشته س چون اگر همون اول بگه پس کات ...

خیییلی به جا و قشنگ گفتی 

منم منتظر میمونم ببینم واقعا سر حرفش میمونه یا نه