2777
2789
عهه چههه خوب🥹😍😍امسدوار شدم

اره والا خب ببین اگه دوست داره شاید میخواسته بهت بگه که نیاز هاشو باتو برطرف کنه گلم ولی از من میشنوی یه بار حتی اگه نمیخوای اتفاق بی افته بهش بگو چرا تا زمانی که درس می‌خونیم نامزد کنیم 

اره واقعن کارم اشتباه بود اگ ب عقب برمیگشتم اینکارا نمیکردم

میدونی چیه؟ 

ی مرد حتی خودشم نمیدونه اگ با کسی ک دوسش داره س ک س کنه بازم بهش علاقه مند میمونه یا نه، چون خیلی مردا حتی نمیدونن چیزی ک دارن تجربه اش میکنن فقط ی کشش عمیق جنسیه و ن عشق! 

میدونی چی میگم؟ 

مردا خودشونم اینو نمیدونن ک بعد س ک س قراره چ حسی ب اون دختر داشته باشن، پس هررررر اتفاقی ک بعدش میفته غیرقابل پ

یش بینیه و ی ریسکه، حتی برای خود اون مرد.

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موافقم الکی ذهنمو درگیر چیزی که به زودی تکلیفش روشن میشه کردم ولی میدونی نگرانم من بیشتر دل ببندم و ...

اگر قرار باشه رابطه جن.سی داشته باشی اون حس علاقه تو اکثر مواقع فوران میکنه و دل کندن سخت میشه بزنی تو گوگل مطلب علمی ش رو میاره

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

اره والا خب ببین اگه دوست داره شاید میخواسته بهت بگه که نیاز هاشو باتو برطرف کنه گلم ولی از من میشنو ...

بگو اینطوری اگه اتفاق های جزئی هم بینمون بی افته حداقل ما نامزدیمون و همه میدونن و من حس بدی نمیگیرم 

میدونی چیه؟ ی مرد حتی خودشم نمیدونه اگ با کسی ک دوسش داره س ک س کنه بازم بهش علاقه مند میمونه یا نه، ...

موافقم مخصوصا اگر سن اون آقا کم باشه و فرق بین عشق و نیاز رو نتونه متوجه بشه

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

موافقم الکی ذهنمو درگیر چیزی که به زودی تکلیفش روشن میشه کردم ولی میدونی نگرانم من بیشتر دل ببندم و ...

زندگی همینه عزیزم

به آدما دل میبندیم بدون اینکه بدونیم فردا چی میشه،

ماشین میخریم بدون اینکه فکر کنیم شاید تصادف کنیم

زندگی میکنیم بدون اینکه یادمون باشه شاید فردا نباشیم

آدمیم دیگه حق اشتباهم داریم

یعنی بهترین تصمیم ممکن رو برای لحظه میگیریم

ولی اگه بد از آب در اومد به نظر من جزئی از زندگیه

درسی میشه برای آینده

میتونیم قوی تر ادامه بدیم

زندگی همینه عزیزمبه آدما دل میبندیم بدون اینکه بدونیم فردا چی میشه،ماشین میخریم بدون اینکه فکر کنیم ...

آزموده   را آزمودن خطاست...

چیزی ک برا هزاران نفر درس عبرت شده نیازی ب تجربه کردنش نیس! 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

آزموده را آزمودن خطاست...چیزی ک برا هزاران نفر درس عبرت شده نیازی ب تجربه کردنش نیس!

کدوم دو تا آدمی زندگی هاشون شبیه همه که تجربه هاشون شبیه هم باشه؟

زندگی هر انسانی تک تک ثانیه هاش متفاوت با کسی دیگه است...

چه آدمایی که با نسخه پیچیدن برای یکی دیگه زندگی طرفو نابود کردن... بدون اینکه بدونن هر گردی گردو نبوده و اصلا شرایطشون مشابه نبوده

کدوم دو تا آدمی زندگی هاشون شبیه همه که تجربه هاشون شبیه هم باشه؟زندگی هر انسانی تک تک ثانیه هاش متف ...

مردها خودشونم ب شهوت خودشون اعتماد ندارن بعد شما اصرار داری رو شهوت مرد حساب باز کنیم؟!!! خخخخخخخ....جالبه