2777
2789
عنوان

ای خدا از این مادرشوهر

82 بازدید | 13 پست

😃 نمیزاره هر روز تاپیک نزنم که 

بچه ها من یه گربه تصادفی رو نجات دادم ، چون خودم طوطی دارم ، مجبور شدم بزارمش طبقه پایین پیش مادرشوهرم 

روزی ۳ بار مجبورم برا دارو غذا سرش بزنم تا هفته دیگه که بره پیش خانواده جدیدش 

حالا هر بار میرم میام مادرشوهرم اخم میکنه ، یا در رو باز میکنه سری میره میشینه پشتش رو میکنه چایی میریزه خودش میخوره ، یبارم تا حالا نگفته بیا ۲ دقیقه بشین یا بیا این چایی رو بخور ، فقط سرشو میندازه تو گوشیش یا میره جلو تلویزیون پشتش رو میکنه به من 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه به خودم باشه که نمیرم ، اون همش سر سفره ماست، موندم چطوری جواب این کاراش رو بدم

ولش کن 

تو دلت خیلی بزرگتر از ایناس ❤️

ندیده عاشقت شدم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خوب معلومه راضی نیس.خونشه و اختیاشو داره.

ببخشید یه باکس کوچیکه گربه کجا رو گرفته که جای اون تنگ شده باشه؟ بعدشم روز اول خودشیرینی نکنه بگه بیارینش اینجا

اگه به خودم باشه که نمیرم ، اون همش سر سفره ماست، موندم چطوری جواب این کاراش رو بدم

اونم اومدنی پشتتو بکن بهش گوشیتو نگاه کن  یا حواستو بده جای دیگه والا نمیدونم چطوری روشون میشه ما که نمیتونیم بکنیم

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
اونم اومدنی پشتتو بکن بهش گوشیتو نگاه کن یا حواستو بده جای دیگه والا نمیدونم چطوری روشون میشه ما که ...

مادر شوهر من دوست داره نه من برم نه اون بیاد فقط دعوت کردنی همو اونم با ناز و عشوه میاد یا دیر میاد یا شام خوردنی دو قاشق به زور میذاره دهنش انگار پدرشو کشتم

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن