2777
2789
کجایی که کپسول دارین

جزیره کیش لوله کشی گاز نداره و از کپسول استفاده می‌کنیم حالا من موندم و یه خورشت قیمه نصفه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جزیره کیش لوله کشی گاز نداره و از کپسول استفاده می‌کنیم حالا من موندم و یه خورشت قیمه نصفه

آرام پز نداری

مهم نیست که یه دختر چقدر قوی باشه اون یه نقطه ضعفی داره و اون اینه که تمام چیزی که میخواد یه آغوشه:) 

کجایی که کپسوله

جزیره کیش لوله کشی گاز نداره 

فکر کنم غیر ایجا حتی دور افتاده ترین روستاها هم دیگه کپسول استفاده نمیکنن بارها بارها بین غذا پختن تموم شده 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
چه سخت

همیشه استرس تموم شدنش رو داری