2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وسیله گرمایشی تون چیه

اینجا معمولا نیازی به وسیله گرمایشی نداریم همین الان هم در طول روز اسپیلت روشن میکنم و مواقعی که نیاز باشه اسپیلت رو روی گرمایشی تنظیم میکنیم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
درکت میکنم سخته واقعا

ممنون عزیزم❤️

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
عزیزم خیلی سخته درک میکنم کیش برا زندگی خوبه؟

از یک جهاتی عالیه مثل آرامشش ،مردمش ،تمیزیش و امنیتش ولی غربت و سخت بودن رفت و آمد به خاطر جزیره بودن و گرونی و گرما و شرجی بودن نصف بیشتر سال اذیتت میکنه 

شامی دقیقا منظورتون چیه

کتلت دیگه

با گوشت و سیب زمینی درست میشه

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

فرتوستر مایکروویو آرام پز پلوپز جیپاس؟

فر و توستر دارم ولی تا به حال تجربه پخت خورشت داخلش رو ندارم 

شما تو آرزوی ما زندگی میکنی

عزیزم ❤️

ولی هرجایی محاسن و معایب خودشو داره کیش هم همینطور اونقدر ها هم رویایی نیست خیلی ها بعد از یه مدتی پشیمون میشن و بر میگردن سرزمین اصلی