2777
2789
عنوان

مامانا بیاین خواهشن اسهال ویروسی بچه و سنجد

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 33 پست
انجیر خشک خیس خورده، مویز و خرما دادم اثری نداشتآلو و برگه فردا میگیرم مرسی

الو رو یکم بجوشونید و اب الو رو بهش بدید ولی مواظب باشید که زیاد نشه چون زود اثر میکنه 

اگه لواشک دوست داره بهش لواشک بدید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز دادم ولی دوتا نصفه لیوان، خود سیب یبوست میاره، آب سیب فایدش چیه همه میگن؟

حاوی فلاونوئیدی به نام کوئرستین است که روی فعالیت سیستم ایمنی تاثیر می‌گذارد و با التهاب مبارزه می‌کند. این آبمیوه همچنین می‌تواند انرژی مورد نیاز بدن را در زمان  تامین کند و جلوی خستگی مفرط را بگیرد. برای افزایش اثربخشی  می‌توانید آن را با  هویج که منبع خوب ویتامین A است، مخلوط کنید

میتونید راجب فوائدش سرچ کنید تو گوگل

الو رو یکم بجوشونید و اب الو رو بهش بدید ولی مواظب باشید که زیاد نشه چون زود اثر میکنه اگه لواشک دوس ...

تمام ترس من بیرون نرفتن ویروس و تکرار مریضیه

آخه ویروس گرفت اسهال استفراغ تب بدن درد سردرد خوب شذه بود فقط سرفه مونده بود باز دوباره یهو استفراغ کرد و اسهال شدید

حالا هی میترسم نکنه بازم ویروس مونده باشه تو روده هاش، کاش سنجد نمیدادم

تمام ترس من بیرون نرفتن ویروس و تکرار مریضیهآخه ویروس گرفت اسهال استفراغ تب بدن درد سردرد خوب شذه بو ...

چیزی نمیشه نگران نباشید 

به امید خدا که زود خوب میشه شما هم از نگرانی در میاید 

بله ویروسی بود تازه پسر من ۶ ماهه بود که دکتر گفت بهش پودر سنجد بده

آخه فکر میکنم زود بهش دادم

پسرتون چندروز اسهال بود که سنجد دادین؟ همون روز یا فرداش اثر کزد و دیگه بند اومد؟

میشه هروقت پیامو دیدین جواب بدینچند روز از اسهال بچتون گذشته بود؟ و همون روز یا فرداش سریع بند آورد؟

ببخشید دیر دیدم 

نه همون موقع بند اورد 

من روز سومی که بستری بود بهش پودر سنجد دادم تا شب  خوب شد و فردا صبح ترخیص شدیم یعنی دیدم موندش تو اون‌محیط کار درستی نیست به دکتر که گفتم گفت ببر اگر دیدی مشکلی داشت برگرد که خدا رو شکر کار به بستری دوباره نرسید