2777
2789
عنوان

پسری که بعد طلاقم میگفت دوسم داره ببینید خوبه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 61 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصن نمیدونم چرا رفت😑😑😑😑😑

سرش یه جا دیگه گرمه مردک  الان تو حالت خوب نیس شکسته شدی داری ب این مرتیکه اعتماد میکنی  سعی کن  قوی باشیو  رو اعتماد بنفست  کار کنی  تا ب اینجور آدما  اعتماد کنی ک ضربه بخوری

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

سرش یه جا دیگه گرمه مردک الان تو حالت خوب نیس شکسته شدی داری ب این مرتیکه اعتماد میکنی سعی کن قوی ...

یکی از فالووینگاشو ک بزور گفتم آنفالو کنه یه هفته بعد کات باز فالووش کرده

یکی از فالووینگاشو ک بزور گفتم آنفالو کنه یه هفته بعد کات باز فالووش کرده

میخواد مثلا حرصتو  دربیاره  فدا سرت الدنگ و هول

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

تحصیل کرده ک هستی بخاطر ی ازدواج ناموفقم خودتو دسته پایین و بی اعتماد ب نفس نگیر

این ادم حتی میتونه بدتر از شوهر اولت باشه تو داری میگی اینجوره بعد چرا باید گولشو بخوری

با بنظرت با دخترست؟؟

نمیدونم خدا میدونه

همون شوهر معتادت شرف داره به این خودتو بدبخت نکنی ها بهم بزن کات کن مطمعن باش برات موقعیت خوب پیش می ...

خیلی زود رنجم نمیدونم چرا

بهش گفته بودم فلان دخترو آنفالوو کن کرد 

بعد الان همونو دوباره فالو کرده

چرا؟