2777
2789
عنوان

پسری که بعد طلاقم میگفت دوسم داره ببینید خوبه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 61 پست

من خودم ازدواج دومم هست با این تفاوت که همسر اول من فوت شده اما با اینکه تحصیلات زیادی ندارم سنم کم بود 

احمقانه تصمیم نگرفتم 

موندم شماها درس خونده تو اجتماع چرا فقط شوهر می‌خوایید این شوهر مگه نباید 

چهار تا معیار اولیه یک آدم سالم و بالغ داشته باشه که بتونی بهش تکیه کنی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندسالت بود؟با مجرد ازدواج کردی؟راضی هستید؟

اره با یه مجرد و کارمند بانک ازدواج کردم خیلی هم راضی هستم قبلش مثل شما درگیر چند تا رابطه سمی شدم و شکست خورد برا همون میگم سریع وارد رابطه های جدید نشو بعد جدایی با کسایی حرف میزنی که هم سطح خودت نیست حتی پایینتره چون حس پوچی و بی پناهی میکنی من بعد جدایی از شوهر اولم با یکی از هم دانشگاهیم که خیلی مزخرف بود رفیق شدم اونم بهم خیانت کرد دیگه قسم خوردم درگیر نشم رو خودم کار کردم استخدام شدم الآنم کارمندم من تو ۲۳ سالگی جدا شدم ۱۷ ازدواج اولم بود تو ۲۵ با این همسر دومم که خیلی پسر خوبیه آشنا شدم خداروشکر الان زندگیم بهشته

ببین رابطه ک نمیشه اسمشو گذاشت چون حضوری همو ندیدیم ولی فامیل خیلی دوریم ۸ماهه همو میشناسیم ۶ماهش قه ...

خوبه پس همین الان بهتره تموم بشه  اصن خطتو عوض کن

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

چقدر برات خوشحال شدم عزیزدلم برا منم دعا کن

ممنون عزیزم برا همون میگم شأن خودت رو پایین نیار تو هیچی کم نداری در این عصر حاضر حتی دخترای مجردم رابطه جنسی دارن پس بخاطر این موضوع بی اهمیت حس پوچی نکن با هر خر و سگی ارتباط نگیر بذار چند وقتی بگذره با عقل و منطق با یه مورد خوب آشنا میشی تا سی سالگی به بعد زمان داری