2777
2789
عنوان

پسری که بعد طلاقم میگفت دوسم داره ببینید خوبه یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 61 پست
بله حتما بفرمایید

خب مشخصه ماشاالله خودتون آگاه هستین و تقریباً همه‌چیو گفتین اما بعضی وقتا شنیدن همون حرفایی که خودمونم می‌دونیم از زبون یکی دیگه برامون مؤید همون دانسته‌های خودمون باشه و یه جورایی خیالمونو راحت کنه که درست فکر کردم!☺️

حالا من چیزایی رو که متوجه شدم سعی می‌کنم صریح و خلاصه بگم  :

این پسره همون‌جوری که اشاره کردین یه جورایی هنوز بچه‌ست و پخته نشده ، دلیلشم همین قهر و آشتی‌هاییه که فرمودین.

از اون طرف یه نمه خودشیفتگی و شاید احساس خودبرتربینی حداقل نسبت به شما داره (اینا بحثشون مفصله!☺️)

یه مورد دیگه که شاید دلیل گزارش تاپیک شما بوده همونیه که اشاره کردین ! برای توضیح اینم متاسفانه اینجا نمی‌تونم توضیح بدم . میتونم با یه سری راهکار بهتون نشون بدم دقیقا دنبال چیه و ببخشید شما رو صرفا وسیله می‌بینه (تورو خدا ببخشید 🙏 فقط میخوام شما رو توجه بدم به اینکه ازتون استفاده نشه ، چون بعدا به شدت از لحاظ روحی و جسمی آسیب می‌بینید!)

بعدشم شما با تجربه یه زندگی اونم با کسی که خودتون به تعهدش اذعان دارید ، حالا با کسی که از نظر شخصیتی هنوز رشد نکرده و چیزی از تعهد و وفاداری نمی‌دونه چطور می‌خواید پیش برید؟!

مطمئن باشید زندگی با این شخص به مراتب سخت‌تر از زندگی قبلی‌تونه ! چون اینجور افراد یه مسائلی پیش میارن که متاسفانه بازم نمیشه اینجا گفت!☺️

آخه فقط بخاطر اینکه یه بار تو زندگی شکست خوردین و بخاطر تنهایی نباید برا خودتون یه مشکل دیگه درست کنید که!

از چاله در اومدین که خودتونو بندازین تو چاه؟☺️

من می‌دونم تنهایی بدترین درد دنیاست اما راهش این نیست!

ببخشید دیر جواب دادم آخه یه تماس داشتم.

حرفام موند!☺️

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی تازه اومدم تو سایت! لطفاً درک کنید که از مرگ برگشتم !☺️ اگه چیزی میگم منظوری ندارم ، پس بد برداشت نکنید. همه رو دوست خودم میدونم چون با کسی دشمن نیستم!☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.