2777
2789

بخونم بمیره  بلدی؟فقط جز مرگش راضی نمیشن

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

به خدا توکل کن مشکلت حل بشه 

ارزوی مرگ کسی رو نکن

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یا خدا 

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

نمیدونم فک میکنم میگفتن با خون اسمشو رو برگع بنویسی در عذض ۲۴ساعت میمره فک میکنم یه همچین چیزی بود نریزین سرم لطفا

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

نمیدونم فک میکنم میگفتن با خون اسمشو رو برگع بنویسی در عذض ۲۴ساعت میمره فک میکنم یه همچین چیزی بود ن ...

با خون چی اخه

فک نکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه راهکار دفع دشمن فتنه گر حسود موذی بلدی بهم بگو💔توروخداااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعام کن💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

نمیدونم فک میکنم میگفتن با خون اسمشو رو برگع بنویسی در عذض ۲۴ساعت میمره فک میکنم یه همچین چیزی بود ن ...

دقیق درش میاری برام؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من توصیه نمیکنم ارزوی مرگ دیگران رو‌ کنی ولی میدونم سوره فیل برای نابودی دشمن هست

طریقه ختمش برای نابودی چطوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من توصیه نمیکنم ارزوی مرگ دیگران رو‌ کنی ولی میدونم سوره فیل برای نابودی دشمن هست

عزیزم داره میگه طرف خونه خراب کنه دیگه اینجور آدما بمیرن برا اطرافیانشون بهتره منم یکی از این خونه خراب کنا تو زندگیم دارم و نمیدونم چیکارباید بکنم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عزیزم داره میگه طرف خونه خراب کنه دیگه اینجور آدما بمیرن برا اطرافیانشون بهتره منم یکی از این خونه خ ...

منم  خودم یه زن  خونه خراب کن باعث طلاقم شد 

ولی  چاره چیه؟  سعی میکنم نفرین نکنم و از خدا میخام به راه راست هدایت شن 

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫