2777
2789
عنوان

اگه درباره‌ی شوهرت نظر بدن حساس نمیشی

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 25 پست
میگه دخترعممه تو الکی حساسی و دختره میره با عشوه میشینه کنارش اونم با تاپ .اکه من جلوی پسر فامیلامون ...

تو چرا الکی اذیت میکنی خودتو؟

حالا گیریم همه این کارا رو کرد

شوهر تو بهش پا میده ؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چرا یه زن راید بیاد به شوهر آدم بگه چند سال برای این هیکلتون وقت گذاشتید حالا دوررررر از حساس بودن ، ...

یارو دخترعمشه من نمیدونم چشه دیوونه‌ست انگار تاحالا پسرداییشو ندیده که جلوی من اینجوری حرف میزنه باهاش.انگار میخواد منو عذاب بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو چرا الکی اذیت میکنی خودتو؟حالا گیریم همه این کارا رو کردشوهر تو بهش پا میده ؟

نه ولی من بدم میاد از رفتارای اون دختره.شوهرم لال نیست که  میتونه به عمش بگه تا دخترشو یکم ادب کنه با مرده زن دار اینجوری رفتار نکنه.میاد خونمون شب من دارم از بیخپابی میمیرم میمونه و میشینه psبازی می‌کنه با شوهرم.اصن یه اوضاعی.تازه هم لش آوردن اینجا و چندسال بود یه استان دیگه بودن بخاطر شغل باباش

نه ولی من بدم میاد از رفتارای اون دختره.شوهرم لال نیست که میتونه به عمش بگه تا دخترشو یکم ادب کنه ب ...

مگه بچس به عمش بگه دخترشو جمع کنه؟

تو بنظرم واقعا بد اخلاقی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
مگه میشه

خب نیست دیگه. مهم رفتار همسر منه که تاحالا ندیدم با کسی لاس بزنه یا به کسی چراغ سبز نشون بده. من که قرار نیست عالم و آدم رو تربیت کنم یا یه چوب بگیرم دستم بیفتم به جون مردم که به شوهرم نگاه نکنین و تعریف نکنین! 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
دختر عمه‌ش

اووووه دخترعمه که دیگه این حرفا رو نداره تازه چیزایی که گفتی رو من در سطح همکار تصور کردم و گفتم برام مهم نیست. تو نبودی دخترعمه بوده پس واسه خودت خیالبافی نکن

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
چرا هیچکس درک نمیکنه منو

چون غیر منطقی حرف میزنی

مگه میتونی آدما رو عوض کنی یا شوهرتو ایزوله کنی که زن و دختر دور و برش نباشه؟

دختر عمه‌ش

خب بگه ایقدر سخت نگیر شوهرمنم همه میگن عطرت خوبه وفلان 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!