2777
2789
عنوان

اگه سوال دینی دارید بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 55 پست
وفتی ریمل ضد آب زدیم به مژه میتونیم وضو بگیریم با همون ریمل؟؟

نه

مانعه

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدیدا یکی از دوستام خیلی کفر میگه زبونم لال خدارو هم کم مونده انکار کنه من خودم زیاد آدم مومنی نیستم ...

با اجازه اسی،دوره آخر زمونه باید مواظب دین و ایمانمون باشیم منم آدم مذهبی نیستم ولی از وقتی شنیدم باید مراقب دین باشیم تا امام زمان زودتر ظهور کنه نگران شدم که خدایی نکرده باورام رو از دست بدم ،خبلی ها جدیدا توهین میکنن به مقدسات و امام زمان،دبکه خدارو قبول ندارن

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

من سوالم اینه که اگر غسل جنابت بهم واجب نباشه اما تو حموم برای ثوابش و همینجوری غسل جنابت کنم وقتی ا ...

نه عزیزم نمیشه

غسل جنابت فقط در صورتی بدل از وضو هست که جنابت محقق شده باشه و شما جنب باشی

فقط بعضی از غسل های مستحب هستن که بدل از غسل هستن که بستگی به مرجع تقلید تون داره

حتی غسل حیض هم از نظر بعضی از مراجع بدل از غسل هست و از نظر بعضی دیگه  بهتره که بعد از انجام غسل یا قبلش وضو بگیرید

من هفته ی دیکه میخوام برم جایییباید پریود. شم هرچه سریعترزعفرون دم کرده هر وقت خوردم یکم پریود شدم ه ...

دوستمون درست میگن باید سه روز پشت سر هم خونریزی بشه 

اما در مورد احکام استحاظه باید دقت کنید چون اگه استحاظه کثیره باشه غسل داره 

از ۰۵۱۳۲۰۲۰ بپرسید

اللهم عجل لولیک الفرج

اگه به نیت غسل بری حمام ولی به زبون نیاری قبوله یا نه؟

یا مثلا بچه شیر میدی غسل جنابت نشه انجام داد مثلا شرایطش نباشه به بچه شیر بدیم حرامه ؟

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من سوالم اینه که اگر غسل جنابت بهم واجب نباشه اما تو حموم برای ثوابش و همینجوری غسل جنابت کنم وقتی ا ...

نه باید وضو بگیری عزیزم برای ثواب غسل های دیگه انجام بده 

مثلا از دیشب تا امروز ظهر میتونستی غسل روز جمعه انجام بدی ک‌خیلی هم ثواب داره 

با اجازه اسی،دوره آخر زمونه باید مواظب دین و ایمانمون باشیم منم آدم مذهبی نیستم ولی از وقتی شنیدم با ...

بله دقیقا اصلا از سر همین موضوع من عقیده بیشترم شد چون هرچیزی پیامبر و قرآن گفتن واقعا داره درست پیش میاد 

حتی یبار بهش گفتم پیامبر گفتن که وقتی امام زمان ظهر کنن هرجای دنیا هم که باشی میتونی توی کف دستت ایشون رو ببینی که الان واقعی شد با یه گوشی توی کف دستت میتونی یکی که اون سر دنیاست رو ببینی ولی بهم خندید واقعا عجیب شده:/

باهم توسعه فردی پیدا کنیم🌿
یک روز اومد خیلیی کمم فرداش نیومد پس فرداش باز خوردم یکم بیشتر از پری روز اومدباز فرداش یکم خیلی کم ...

چون سه روز متوالی نبوده فکر نمیکنم پریودی محسوب بشه و نیاز به غسل باشه

لکه بینی بوده که استمرار هم نداشته

ولی لازم صد درصد مطمئن نیستم

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)