وفتی ریمل ضد آب زدیم به مژه میتونیم وضو بگیریم با همون ریمل؟؟
نه
مانعه
کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
جدیدا یکی از دوستام خیلی کفر میگه زبونم لال خدارو هم کم مونده انکار کنه من خودم زیاد آدم مومنی نیستم ...
با اجازه اسی،دوره آخر زمونه باید مواظب دین و ایمانمون باشیم منم آدم مذهبی نیستم ولی از وقتی شنیدم باید مراقب دین باشیم تا امام زمان زودتر ظهور کنه نگران شدم که خدایی نکرده باورام رو از دست بدم ،خبلی ها جدیدا توهین میکنن به مقدسات و امام زمان،دبکه خدارو قبول ندارن
با اجازه اسی،دوره آخر زمونه باید مواظب دین و ایمانمون باشیم منم آدم مذهبی نیستم ولی از وقتی شنیدم با ...
بله دقیقا اصلا از سر همین موضوع من عقیده بیشترم شد چون هرچیزی پیامبر و قرآن گفتن واقعا داره درست پیش میاد
حتی یبار بهش گفتم پیامبر گفتن که وقتی امام زمان ظهر کنن هرجای دنیا هم که باشی میتونی توی کف دستت ایشون رو ببینی که الان واقعی شد با یه گوشی توی کف دستت میتونی یکی که اون سر دنیاست رو ببینی ولی بهم خندید واقعا عجیب شده:/
یک روز اومد خیلیی کمم فرداش نیومد پس فرداش باز خوردم یکم بیشتر از پری روز اومدباز فرداش یکم خیلی کم ...
چون سه روز متوالی نبوده فکر نمیکنم پریودی محسوب بشه و نیاز به غسل باشه
لکه بینی بوده که استمرار هم نداشته
ولی لازم صد درصد مطمئن نیستم
کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)