2777
2789
عنوان

اگه سوال دینی دارید بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 55 پست
نماز نشسته به حول الله ندارهسوال اول میترسم اشتباه جواب بدم بهتره از ۰۵۱۳۲۰۲۰ بپرسی

فقط ب جول الله رو نگم بقبه اش کامل بگم ب جای ب حول الله چی بگم شر عکنم ب مثلا حمد خوندن؟

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه به نیت غسل بری حمام ولی به زبون نیاری قبوله یا نه؟یا مثلا بچه شیر میدی غسل جنابت نشه انجام داد م ...

بله نیت همین که از دلتون رد بشه کافیه و نیازی به زبون آوردن نیست

مثل نیت روزه و نماز

شیر دادن حروم نیست

ولی بهتره که غسل به گردنت نباشه و شیر بدی

از لحاظ اثر وضعی میگم که روی نفس بچه می‌زاره

ربطی به حلال و حروم بودنش نداره

غسل پریودی

غسل پریودی که حیض هستش

ولی اگر غسل های واجب دیگه ای هم داشتید(مثل جنابت و استحاضه و نفاس و..) ، یا مطمئن نیستید که چه غسل هایی داشتین، نیت ما فی الذمه بکنید و غسل کنید

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
الان برید غسل کنی به نیت تمام غسل هایی که برگردنتونه اعمال مثل نماز و روزه هم باید بجا بیارید

ینی باید ۲۰ یا ۳۰ بار غسل کنم واسه هر ماه؟

لُرم💎شما با گلونی عکس میگریدخاص شید ما لُرا صاحب گلونیم👑😍💪نازار_بیرانوندم😌♥️

نه عزیزم نمیشهغسل جنابت فقط در صورتی بدل از وضو هست که جنابت محقق شده باشه و شما جنب باشیفقط بعضی از ...

خیلی ممنون❤️

من همیشه حمام میکنم فوری خودم رو میشورم که بیشتر غسل هارو انجام بدم آب هدر نشه

همیشه هم برام سوال بود این موضوع 

غسل پریودی که حیض هستشولی اگر غسل های واجب دیگه ای هم داشتید(مثل جنابت و استحاضه و نفاس و..) ، یا مط ...

نه فقط پریودی هستش 

خاستم ببین به نیت تگ تگ ماه هاش باید دونه دونه غسل کنیم یا نه

لُرم💎شما با گلونی عکس میگریدخاص شید ما لُرا صاحب گلونیم👑😍💪نازار_بیرانوندم😌♥️

منن تو دلم راجب دیگران خیلی غیبت میکنمم ولی تهشم میگم من که از زندگیش خبرندارم و اینا الان گناهههه؟ ...

به رفتار شما میگن سوءظن نه غیبت 

اما سوءظن نسبت به مومن هم گناهه سعی کنید این افکار که میاد بگید الله اعلم 

اللهم عجل لولیک الفرج
نه فقط پریودی هستش خاستم ببین به نیت تگ تگ ماه هاش باید دونه دونه غسل کنیم یا نه

نه عزیزم😁 یدونه غسل می‌کنی به نیت همه غسل های حیضی که به گردنته 

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
ینی باید ۲۰ یا ۳۰ بار غسل کنم واسه هر ماه؟

نه عزیزم

یک بار میری حموم 

نیت میکنی غسل مافی الذمه

یعنی هر چی غسل به گردنت هست با همین یک غسل از گردنت برداشته میشه و پاک میشی

ولی از این به بعد سعی کن که غسل گردنت نمونه و سریع برو انجام بده

اگه به نیت غسل بری حمام ولی به زبون نیاری قبوله یا نه؟یا مثلا بچه شیر میدی غسل جنابت نشه انجام داد م ...

همین که شما شروع میکنی به غسل برای پاک شدن از جنابت خودش نیته 

نیت یک تصمیم درونی هست و حتما نیاز به زبان اوردن نداره

شیر دادن به بچه حرام نیست 

اما بهتره اگر امکانش هست بعد از غسل بدید، چون خوردن و آشامیدن در جنابت مکروهه

اللهم عجل لولیک الفرج
بله نیت همین که از دلتون رد بشه کافیه و نیازی به زبون آوردن نیستمثل نیت روزه و نمازشیر دادن حروم نیس ...

درسته تا حالا که خداراشکر پیش نیمده ولی گفتم اگه پیش اومد ببینم حکمش چیه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜